Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Dodeljena godišnja Tech Lifestyle Selection priznanja

Magazin Tech Lifestyle je uručio tradicionalna godišnja priznanja za najbolje uređaje i igre koje je ovaj mesečnik testirao tokom 2015. godine. U ekskluzivnom ambijentu restorana Monument Premium u Beogradu, nagrađeni su proizvodi u 15 pojedinačnih kategorija, kao i tri posebne – najbolji brend godine (proglašena kompanija Huawei) i najbolji uređaji godine po izboru publike (proglašen Samsung Galaxy S6 edge+) i uredništva (proglašen Sony Android Smart TV system).

 

TLS 2015 023

 

„Veoma smo zadovoljni izborom uređaja u Srbiji, kao i količinom testiranih proizvoda tokom 2015. godine. Čitaocima smo pokazali da postoje tehnički uređaji vredni pažnje, da je napredak konstantan i da se industrija svojski trudi da prikaže nešto novo i kvalitetno svojim korisnicima. U 2016. ne očekujemo ništa manje, a čitaocima obećavamo i više posebno iz segmneta kućnih uređaja. Kao povod ovoj tvrdnji skrećem pažnju na mnoštvo i raznolikost uređaja predstavljenih na CES i MWC sajmovima, čije smo najzanimljivije detalje preneli čitaocima“, izjavio je Zoran Drenković, glavni i odgovorni urednik magazina.

 

„Od kada je Mobilni magazin promenio ime u Tech Lifestyle (januar 2013.), mnoge su se stvari promenile na tržištu potrošačke elektronike. Tržište je dokazalo da se stalno razvija, da je maštovito i da tek treba očekivati interesantne proizvode. Magazin Tech Lifestyle se takođe prošle godine transformisao, odnosno proširio svoje prisustvo na digitalnim platformama – ISSUU, iTunes Newsstand , kao i na našoj matičnoj web strani. Posebno smo ponosni na preko 30 hiljada aktivnih fanova naše Facebook strane. U 2016. nastavljamo sa još jačim tempom i obećavamo čitaocima da će svežih vesti i najnovijih testova biti u još većem broju“, izjavio je direktor magazina, Marko Tanasković.

 

U domenu prenosnih računara i telefona, najbolji su Sony Xperia Z5 compact, kao najbolji telefon, fablet godine Samsung Galaxy S6 edge+, Jawbone UP3 u kategoriji „nosiva tehnika“ godine, tablet Apple iPad Pro kao tablet godine, te HP Elite x2 1011 za hibridni računar godine i a laptop godine je Toshiba Kira 107. Monitor godine je LG 34UC97, a periferijski uređaj – Logitech MX Master. Kod fotoaparata su se posebno istakli Sony CyberShot RX100 IV (kompaktni fotoaparat godine) i Panasonic Lumix DMC-GX8 (mirorrless fotoaparat godine), Video igra godine je Witcher 3, a televizor Sony Android Smart TV System. Najbolji mali kućni aparat je Panasonic ES-WH80, a veliki kućni aparat Miele W1. Za automobilski gedget godine je proglašen Huawei CarFi E8377. Na kraju su svoj sud dali i Tech Lifestyle Facebook fanovi odabravši Samsung Galaxy S6 edge+ za proizvod godine, dok je uredništvo magazina za najboljih od najboljih proglasilo Sony Android Smart TV System. Posebna nagrada za brend godine je otišla u ruke kompaniji Huawei.

 

Kompletnu Tech Lifestyle Selection 2015 manifestaciju je podržala kompanija Renault sa svojim Meganom četvrte generacije, kao jednog od najmodernijih i tehnički najopremljenijih automobila na tržištu. Ovom prilikom su bila izložena dva nova Megana, što je predstavilo svojevrsnu domaću premijeru ovog modela.

 

 

Spisak svih nagrađenih:


Kategorija
Proizvod
Telefon Sony Xperia Z5 compact
Fablet Samsung Galaxy S6 edge+
Tablet Apple iPad Pro
Hibridni računar HP Elite x2 1011
Laptop Toshiba Kira 107
Televizor Sony Android Smart TV system
Monitor LG 34UC97
Video igra Witcher 3
Nosiva tehnika Jawbone UP3
Periferijski uređaj Logitech MX Master
Kompaktni fotoaparat Sony CyberShot RX100 IV
Mirorrless fotoaparat Panasonic Lumix DMC-GX8
Mali kućni aparat Panasonic ES-WH80
Veliki kućni aparat Miele W1
Automobilski gedžet – podržao novi Renault Megane Huawei CarFi E8377
Glas FB publike – podržao APC by Schneider Electric Samsung Galaxy S6 edge+
Brend Huawei
Uređaj Sony Android Smart TV system

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela