Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Dizni+ od sada dostupan na LG televizorima i u Srbiji

Aplikacija Dizni+ (Disney+) sada je dostupna na kompatibilnim LG televizorima u preko četrdeset novih zemalja i teritorija širom Afrike, Evrope i Bliskog istoka. Sada će još više vlasnika LG televizora širom sveta moći da uživa u najboljim filmovima i serijama koje su kreirali Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic i Star. Sve što je korisnicima potrebno je da imaju webOS (verzije od 2017. godine do najnovije) na svojim LG televizorima.

 

Disney + na LG televizorima

 

Kako bi uživali u svemu što Dizni+ može da ponudi, LG korisnici mogu jednostavno da kliknu na Dizni+ ikonicu na glavnom meniju ili direktno – pritiskom na Dizni+ dugme, na svom LG Magic daljinskom upravljaču, izaberu tip pretplate i počnu da uživaju u svom omiljenom sadržaju. Dizni+ aplikacija se lako integrisala u postojeću webOS platformu, stvarajući sjajno iskustvo uz brojne prvoklasne sadržaje za svačiji ukus.

Pored toga, obilje spektakularnog, on demand sadržaja, dostupno je na Dizni+ striming servisu. U ogromnoj digitalnoj biblioteci kompanije Walt Disney možete pristupiti stotinama autorskih filmova i hiljadama epizoda popularnih serija čiji broj stalno raste. Dugometražni filmovi, emisije, kratki sadržaji i dokumentarci su razvrstani po različitim kategorijama, lako se pretražuju i dostupni su za gledanje na velikom ekranu u toplini vašeg doma.

Kompanija Dizni poseduje prava na brojne popularne franšize, uključujući Marvelov univerzum i Ratove zvezda, tako da pretplatnici nikada neće biti uskraćeni za uzbudljivi sadržaj aktuelnih naslova kao što su Obi-Van Kenobi, Gospođica Marvel, Kardašijanovi i brojnih drugih.

Platforma webOS omogućuje korisnicima LG televizora da uplove u svet nostalgije nudeći im vanvremenske naslove, prepune akcije i uzbuđenja. LG OLED tehnologija donosi najbolji kvalitet slike, ističući i najsitnije detalje iz svake scene, u beskrajnom kontrastu i najtamnijoj crnoj. Sve to je moguće zahvaljujući revolucionarnoj OLED tehnologiji samosvetlećih piksela, koja ne zahteva dodatno pozadinsko osvetljenje. Takođe, LG televizori su kompatibilni sa Dolby Vision i Dolby Atmos, za potpuno uživanje u različitim televizijskim sadržajima, a tu su i pametne funkcije ThinQ AI i LG univerzalni pretraživač, koji se savršeno uklapaju sa Dizni+ aplikacijom.

U cilju pružanja najboljeg korisničkog iskustva i najkvalitetnijeg sadržaja, Dizni+ je dostupan na kompatabilnim LG televizorima u više od devedeset zemalja, a sada i u Srbiji.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela