Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Digital Day i Mixx Awards 8. i 9. maja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

Konferencija Digital Day 2018. koja se ove godine održava pod sloganom ‘New Signal’, održava se 8. i 9. maja u beogradskom JDP-u. Najveća i najznačajnija regionalna konferencija posvećena digitalnom i interaktivnom marketingu, Digital Day, održava se osmi put, a inostrani predavači i eksperti govoriće o aktuelnim industrijskim trendovima u svetu.

 

DigitalDay2018 vizual

 

Pored zanimljivijih predavanja konferenciju će obeležiti i mnogobrojne panel diskusije koje će upotpuniti stručnjaci iz zemlje i regiona – predstavnici uspešnih digitalnih i marketinških kompanija.  Među predavačima na pomenutom događaju su i Ana Anđelić Chief Brand Officer iz kompanije Rebecca Minkoff, Brajan Morisei, glavni urednik DigiDay-a, Marijana Prpić iz Google-a, Čepin Klark, Executive Vice President – R/GA, Johan Vrede, Global Vice President, Strategic Marketing, SAP Hybris i mnogi drugi, navode iz IAB Serbia, udruženja koje organizuje Digital Day.

Karte su puštene u prodaju i mogu se naručiti preko zvaničnog sajta konferencije.

Prijave za Mixx Awards do 4. aprila

Treba napomenuti da će na Digital Day konferenciji, u okviru svečane ceremonije zakazane za 9. maj, biti dodeljene i nagrade za najbolje digitalne kampanje u proteklih godinu i po dana. Prijave za Mixx Awards Serbia 2018. otvorene su do 4. aprila, a više informacija možete saznati na zvaničnoj stranici ovog takmičenja.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela