Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Core Everscale programeri organizuju Elisium Hackathon u Beogradu

Core razvojni tim koji stoji iza mnogih platformi u ekosistemu Everscale mreže biće domaćin besplatnog hibridnog hakatona u Beogradu. Everscale je napravio ime za sebe kao jedna od vodećih azijskih blockchain mreža zahvaljujući svojoj tehnologiji. Elisium hakaton će se održati od 14. do 17. jula, a učesnici će se takmičiti za nagradni fond od 30.000 dolara a domaćin je Broxus, glavni razvojni tim koji stoji iza mnogih platformi koje čine Everscale mrežni ekosistem.

 

Elysium1

 

Everscale je godinu započeo svojom inauguracionom EVERPOINT konferencijom na Baliju u Indoneziji. Konferencija je bila proslava kojom se obeležava druga godišnjica mreže, kao i njeno puno širenje na azijsko tržište.

Od EVERPOINT-a, Everscale-ov rast se samo povećao. Početkom ovog meseca, izvorni EVER token mreže bio je izlistan na Huobi i KuCoin, dve od 10 najboljih berzi digitalne imovine na svetu. Pored toga, brojne DeFi platforme koje napajaju Everscale ekosistem su postale popularne.

Glavni među njima su Octus Bridge, multichain crosschain bridge platforma koja korisnicima omogućava da prenose sredstva na i sa najpopularnijih DeFi mreža, i FlatQube, najpopularniji DEX mreže sa punim izborom naprednih funkcija kao što su routed swaps, staking, farming i token builder. Ove platforme su ostvarile značajan rast zahvaljujući tehnološkim osnovama Everscale mreže, najskalabilnijeg blockchaina koji postoji, čija skalabilnost omogućava korisnicima Bridge platforme da prenose likvidnost sa mreže na mrežu skoro trenutno i uz veoma niske troškove.

Sada tim koji je razvio ove platforme baca rukavicu najtalentovanijm programerima na svetu. Elysium Hackathon nudi učesnicima priliku da se pridruže i ostave svoj trag na jednoj od najnaprednijih mreža u celom DeFi-ju. U skladu sa imenom hakatona, Elisium će biti izlog budućih heroja Everscale-a: programera koji imaju sve što je potrebno da postignu slavu (i značajne novčane nagrade za pokretanje).

Hakaton će se održati od 14. do 17. jula u Beogradu u online i offline formatu. Oni koji budu u mogućnosti da prisustvuju lično trebaće samo da ponesu svoje laptopove i punjače, a sve ostale potrebe će biti pokrivene. Učesnici će se takmičiti u različitim stazama uz pomoć nekih od najiskusnijih članova Everscale i Broxus tima . Sala je prostrana sa prostorima za odmor i svime što vam je potrebno za rad i igru.

Sve detalje i registraciju možete pronaći ovde: https://l1.broxus.com/hackathon

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela