Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Business&IT – pet godina sa Vama!

COMING – Computer Engineering je vodeća ICT kompanija u Srbiji i regionu. Svoju poziciju gradi kroz poslovne uspehe i poverenje svojih korisnika. Vodeća je kompanija u oblasti sistem i Data centar integracije, virtuelizacije, poslovnih rešenja i Cloud usluga za potrebe poslovanja. Kako bi se maksimalno približila svojim klijentima i poslovnim partnerima, ali i svima koji prate nova tehnološka rešenja kompanija već petu godinu izdaje svoj Business&IT časopis koji je u maju mesecu tekuće godine doživeo svoje 10 izdanje.

 

10

 

Fokus Business&IT časopisa je na poslovnoj primeni savremenih tehnologija na domaćem tržištu. Teme poput Cloud-a, bezbednosti, bekapa i arhiviranja podataka, mrežnih rešenja i aplikativnih rešenja prate svaki broj. Tu su i kvalitetne vesti sa poslovnog IT-a, kao i studije slučaja koje pokazuju efinasnost nekog zanimljivog poslovnog rešenja ili čitavog sistema. Business&IT je pitko štivo za sve menadžere malih i srednjih preduzeća, velikih sistema i kompanija koji žele i imaju potrebu da prate nova tehnološka rešenja i idu u korak sa modernim načinom poslovanja.

“Veoma smo ponosni na naš časopis i ceo tim koji se njime intenzivno bavi već petu godinu zaredom. Naša ideja je da kroz Business&IT časopis dodatno približimo domaćem tržištu tehnološka rešenja koja dolaze, ali i da preduzećima sa ovih prostora pokažemo da smo u saradnji sa našim vendorima spremni i sposobni da ista implementiramo po najstrožijim svetskim standardima. Sa Business&IT časopisom u neku ruku mnogo ozbiljnije i tehnološki jasnije komuniciramo sa svima koji žele nove i korisne informacije sa poslovnog IT-a.” – izjavila je urednica časopisa Katarina Đurić, ispred kompanije COMING – Computer Engineering.

Aktuelna izdanja časopisa Business&IT u elektronskom formatu možete pogledati na ovom link-u

Više o kompaniji COMING – Computer Engineering možete saznati na ovom link-u

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela