Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Brzi vodič kako da lako povežete vaše Huawei FreeBuds Lipstick slušalice sa drugim uređajima

Svi oni koji su svakodnevno izloženi poslovnom svetu punom žurbe i buke u dinamičnom ritmu- znaju da je muzika ono što nas opušta na kraju dana. Ali zašto biste čekali kraj dana za opuštanje kad svoje raspoloženje možete podići u toku radnog vremena? Sve što vam treba su bežične slušalice i vaša omiljena muzička playlista.

 

huawei freebuds lipstick 2

 

Huawei FreeBuds Lipstick – funkcionalna elegancija

Ove slušalice su osvojile srca mnogih dama, što zbog svog unikatnog izgleda i jarko crvene boje, što zbog samih specifikacija koje su izvanredne. Njihov jednostavan futuristički dizajn i kućište u crnoj boji pre svega mame uzdahe svih ljubitelja modernih gedžeta, dok je ujedno lako uklopiv dok staju u ruku i svaku manju torbu.

Ono što se prvo ističe kod ovog modela a predstavlja veliki benefit za sve koji rade u bučnom okruženju jeste da Huawei FreeBuds Lipstick imaju noise canceling opciju, zahvaljujući kojoj ćete blokirati zvuk koji dolazi spolja i moći da se fokusirate na svoju omiljenu muziku ili na rad dok su vam slušalice u ušima.

Ove slušalice su jednostavne za povezivanje sa drugim uređajima pa je dovoljno da samo otvorite kućište za punjenje kako biste uparili slušalice sa telefonom, tabletom ili računarom u blizini preko opcije za automatsko uparivanje. Ujedno, slušalice podržavaju i simultanu Bluetooth vezu sa dva uređaja.

Kratki vodič za povezivanje slušalica

Nakon što otvorite vašu kutijicu u obliku karmina i sačekajte da se upali zeleno svetlo u unutrašnjosti kućišta, svaki vaš uređaj može da prepozna Huawei FreeBuds Lipstick slušalice i poveže se sa njima. Za povezivanje sa slušalicama, bilo da imate Huawei mobilni telefon ili bilo koji drugi moilni uređaj, i želite da upravljate funkcijama na svojim slušalicama- tu je aplikacija HUAWEI AI Life koja je dostupna u AppGallery prodavnici aplikacija, kao i na App Store-u.

Jednim klikom možete aktivirati opciju noise canceling, kao i da selektujete da li se nalazite u bučnom ili tišem okruženju, a na taj način vaše slušalice prilagođavaju zvuk vama. Veliki LCP dinamički drajver od 14,3 mm unutar svake slušalice je ono što pomaže Huawei FreeBuds Lipstick slušalicama da postignu izvanredan kvalitet zvuka. Dodatno, uz frekvencijskim opsegom do 40 kHz, moćićete da iskusite bogate tonove svih vaših omiljenih melodija.

Neka muzika ispuni vaš dan

Huawei FreeBuds Lipstick ima opcije da prima pozive, pauzira muziku, kao i da se putem njih smanjuje i pojačava zvuk, a to sve možete da namestite po vašoj želji uz pomoć HUAWEI AI Life-a.

I na samom kraju, još jedna od veoma važnih karakteristika za sve korisnike je izuzetno moćno kućište koje omogućava dugo trajanje baterije – što će učiniti da muzika ispunjava vaš čitav dan.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela