Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Bezbednost nema alternativu! Imaj svoj plan A!

Plan-A

 

Kompanija COMING – Computer Engineering u saradnji sa svojim poslovnim partnerima, 17. 5 tekuće godine u hotelu Crowne Plaza održaće Security konferenciju pod nazivom Plan A čiji je glavni cilj da podigne svest menadžera o mogućim posledicama po poslovanje u slučaju loše rešenih bezbedonosnih tački, kao i da jasno stavi do znanja kako bezbednost nema alternativu. Očekuje se prisustvo velikog broja gostiju i menadžera iz cele regije, a predavanja će održati vrhunski inženjeri kompanije COMING – Computer Engineering, kao i menadžeri partnerskih kompanija.

“Sada je pravi trenutak da se shvati značaj i važnost uvođenja modernih bezbedonosnih rešenja u sva poslovna okruženja u Srbiji i regionu jer godine pred nama prema istraživanjima vodećih svetskih Security kompanija biće jedne od najrizičnijih po većinu pravnih subjekata u poslednjih 20 godina. Mnogo toga je uticalo na to, a na nama je da to predočimo predstavnicima domaćih i regionalnih kompanija i ukažemo na mogućnosti i rešenja koja garantuju visok stepen bezbednosti  njihovih poslovnih okruženja.” – izjavio je Roberto Poletto, ispred kompanije COMING – Computer Engineering.

Pored bezbedonosnih tema, konferencija donosi i određeni broj predavanja na veoma aktuelne teme, kao što su GDPR i bekap i arhiviranje podataka.

Svoje mesto na konferenciji moguće je obezbediti registrovanjem preko ovog link-a

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela