Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Besplatni minuti i SMS u romingu

U susret  predstojećim letnjim odmorima, Vip je  svojim postpejd i pripejd korisnicima obezbedio besplatne roming dodatke koji od danas važe za najpopularnije destinacije: Crnu Goru, Hrvatsku, Grčku, Italiju, Tursku, Bosnu i Hercegovinu, Austriju, Sloveniju i Makedoniju.

Svi postpejd korisnici koji do 30. juna zasnuju ili obnove ugovornu obavezu, dobijaju besplatnih 20 roming minuta i 20 roming SMS poruka koji važe 90 dana od dana aktivacije.

Novi pripejd korisnici dobijaju 20 besplatnih SMS poruka u romingu prilikom prve kupovine opcije Neograničeni SMS, koji važe 90 dana od dana aktivacije.

 

vip roming

 

Dodatno,  svi postojeći i novi Vip korisnici mogu da aktiviraju roming dodatke za navedene destinacije po promotivnim letnjim cenama do 15. avgusta: dodatak sa 20 roming minuta iznosi 690 dinara, dok roming dodatak sa 20 SMS poruka iznosi 190 dinara. Dodaci važe 7 dana od dana aktivacije.

Vip svoj roming cenovnik nije menjao od 2011. godine. Svet je podeljen  na samo 4 zone sa pripadajućim zemljama u okviru kojih su cene rominga iste bez obzira koju gostujuću mrežu korisnici odaberu.  Cene su identične za pripejd i postpejd korisnike, a uspostava poziva se ne naplaćuje u standardnoj roming tarifi.

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela