Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Besplatne edukacije o online trgovini ove nedelje u Požarevcu

Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ dolazi u Požarevac, 14. juna 2023. godine, u hotelu Feniks, ulica Bosanska 6 sa početkom od 12h. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju besplatnoj edukaciji na temu online trgovine i saznaju više o značaju online prodavnica za poslovanje, šta je to što kupce motiviše da kupuju online, kao i o tome šta ih sa druge strane odbija. Takođe, u sklopu edukacije svi prisutni saznaće više o mts paketima i pogodnostima isključivo namenjenim biznis korisnicima.

 

Karavan Kliknite sa kupcima Požarevac

 

Kompanija Ananas pokrenula je projekat „Kliknite sa kupcima“ u saradnji sa E-Commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije, sa ciljem pružanja pomoći domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima.

Besplatne edukacije namenjene su onima koji žele da pokrenu sopstvenu online trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-Commerca. Svi polaznici  dobiće dragocene savete i znanja koja će im pomoći da se prilagode promenljivim trendovima na tržištu i da iskoriste mogućnosti koje pruža onlajn prodaja.

Kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-Commerca, karavan će obići sve gradove u Srbiji. Svi zainteresovani svoje prisustvo na edukacijama u Požarevcu mogu da potvrde klikom na Kliknite sa kupcima, dok ostali registracijom putem ovog linka, daju šansu da možda baš njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana „Kliknite sa kupcima“.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela