Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Besplatne edukacije o online trgovini ove nedelje u Kikindi

Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ dolazi u Kikindu, 16. marta 2023. godine, u Sali gradske uprave, sa početkom od 12h. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju besplatnoj edukaciji na temu online trgovine i saznaju više o značaju online prodavnica za poslovanje, šta je to što kupce motiviše da kupuju online, kao i o tome šta ih sa druge strane odbija. Takođe, u sklopu edukacije svi prisutni saznaće više o mts paketima i pogodnostima isključivo namenjenim biznis korisnicima.

 

Karavan Kliknite sa kupcima

 

Kompanija Ananas pokrenula je projekat „Kliknite sa kupcima“ u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije, sa ciljem pružanja pomoći domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima.

Besplatne edukacije namenjene su onima koji žele da pokrenu sopstvenu online trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-commerca. Svi polaznici  dobiće dragocene savete i znanja koja će im pomoći da se prilagode promenljivim trendovima na tržištu i da iskoriste mogućnosti koje pruža onlajn prodaja.

Kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-commerca, karavan će obići sve gradove u Srbiji. Nakon Kikinde, Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ stiže u Sombor, 30. marta, od 12h, u sali Regionalne privredne komore.

Svi zainteresovani svoje prisustvo, kako u Kikindi, tako i u Somboru, mogu da potvrde klikom na Kliknite sa kupcima, dok ostali registracijom putem ovog linka, daju šansu da možda baš njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana „Kliknite sa kupcima“.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela