Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Beotel i RTS za vreme olimpijade oborili rekorde u emitovanju videa preko Interneta

Za vreme 31. letnjih Olimpijskih igara BeotelNet i RTS oborili su rekorde u prenosu digitalnog sadržaja putem interneta.

Predstavnici Beotela su tom prilikom izjavili “Veoma smo ponosni što smo uspeli da odolimo tehnološkom izazovu i obezbedimo striming najvećeg kvaliteta svim ljubiteljima sporta za vreme trajanja igara.”

 

beotel_graf

 

Kao što je bilo očekivano, publika je najviše pratila naše olimpijce, a rekordna gledanost ostvarena je za vreme finala košarkaške utakmice “Srbija – SAD” gde je naše košarkaše putem BeotelNet striminga pratilo više od 14.000 gledalaca. Velika gledanost zabeležena je i za vreme finalnog duela “Srbija – Hrvatska” u vaterpolu u noći između 20. i 21. avgusta. Ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara, kao i proslavu dočeka naših olimpijaca takođe je pratilo preko 14.000 korisnika BeotelNet Interneta na računarima i preko 6.000 korisnika preko mobilnih telefona.

Rezultati koje je postigao BeotelNet svakako će uticati na pomeranje striming standarda na ovim prostorima, uz težnju da svakim novim korakom još više unaprede kvalitet svojih usluga.

Više informacija na www.beotel.net

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela