Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Beats Electronics i KK Crvena Zvezda – tim koji dobija!

Dobar zvuk daleko se čuje, a vrhunski još dalje – poručili su košarkaši KK Crvena Zvezda koji su bili gosti iStyle Apple Premium Reseller prodavnce gde su im uručune Powerbeats² Wireless slušalice sa kojima će tokom treninga uživti u čarima kristalno jasnog zvuka. Luka Mitrović, Markus Vilijams, Čarls Dženkins, Boban Marjanović, Maik Cirbes, Branko Lazić, Jaka Blažič i Nemanja Dangubić nisu krili simpatije koje gaje prema dobrom zvukom i tehnologiji koju im na teren donosi Beats Electronics kroz trenutno najbolje Wireless slušalice na svetu. Oni su poručili kako im muzika daje snagu za nove pobede i kako čist zvuk zna da bude dodatni pokretač ka ostvarenju ciljeva.

 

iStyle_1

Košarkaši KK Crvena Zvezda i ljubazno osoblje iStyle Apple Premium Resellerprodavnice svim posetiocima su pokazali moć i snagu Powerbeats² Wireless slušalica, a gosti su pored dobrog zvuka kući poneli i autograme košarkaša.

O Powerbeats² Wireless slušalicama

Powerbeats² Wireless slušalice predstavljaju trenutno najbolje bežične slušalice na svetu dizajnirane da ponude kristalno čist zvuk tokom treninga, šetnji i uživanja u prirodi. Napravljene su od vrhunskih materijala koji lepo prijanjaju na ušne školjke i omogućavaju da se zvuk ravnomerno prostire u ušima. Kako nemaju duge kablove pružaju maksimalan komfor u pokretu, a velika prednost im je i što se jednostavno povezuju sa iOS i Android uređajima.

O iStyle Apple Premium Reseller lancu prodavnica

iStyle je vodeći Apple Premium Reseller u Centralnoj i Istočnoj Evropi sa konstantnom tendencijom povećanja broja maloprodajnih objekata. Kroz svojih 26 maloprodajnih objekata i online prodavnice iStyle nudi kompletnu ponudu Mac računara, iPod-a, iPad-a, zajedno sa velikim brojem pažljivo izabranog portfolia dodatne opreme i softvera. U iStyle prodavnicama kupci mogu detaljno da upoznaju najnovije Apple proizvode i dodatke, prisustvuju prezentacijama i raznim drugim dešavanjima u vezi sa poslednjim tehnološkim inovacijama koje Apple donosi na globalno tržište.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela