Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Aplikacija za upravljanje voznim parkom, rešenje na dlanu!

Nemate kontrolu nad otkazima vozila, redovnim i vanrednim popravkama, registracijom i održavanjem? Ne možete da predvidite troškove voznog parka i upravljate svim neophodnim servisima vozila u toku godine? Muče Vas i brojni drugi problemi sa upravljanjem flotom vozila? Rešenje za Vas je softver za upravljanje voznim parkom.

 

Aplikacija-za-upravljanje-voznim-parkom-rešenje-na-dlanu_2

 

Upravljanje voznim parkomje nov i moderniji način za upravljanje i optimizaciju troškova flote vozila. Ova aplikacija je rešenje za kompanije koje se bave transportom ili bilo kojom vrstom posla koji uključuje flotu vozila. Osnovna funkcija su smanjenje rizika koji dovode do realizacije troškova voznog parka, unapređenje efikasnosti upravljanja voznim parkom, kao i smanjenje troškova transporta za bilo koji broj i vrstu vozila. Uz ovo rešenje automatizuju se procesi: održavanja mašina (automobila, autobusa, kamiona, radnih mašina i dr.), menadžmenta vozača, potrošnje goriva, bezbednosti…

Rešenje za upravljanje voznim parkom je moguće testirati 15 danapotpuno besplatno i tokom tog perioda dostupna je kompletna funkcionalnost rešenja. Testirajte i uspostavite kontrolu troškova voznog parka.

Aplikaciju je razvijena u Srbiji i rezultat je saradnje između inženjerima mašinstva, saobraćaja i programera. Kompanija COMING – Computer Engineering, vodeći cloud provajder u Srbiji, je idejni tvorac projekta. COMING razvojni tim je tu da aplikaciju isporiču u skaldu sa konkretnim zahtevima Vašeg poslovanja.

Više o rešenju za upravljanje voznim parkommožete saznati na ovom link-u

Više o kompaniji COMING – Computer Engineering možete saznati na ovom link-u

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela