Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » AOC Gaming postao partner poznatih esport događanja – Red Bull Guardiansa & Red Bull Kumitea

Specijalista za monitore AOC s ponosom najavljuje suradnju s Red Bull Guardiansima i Red Bull Kumiteom – velikim Red Bullovim esport događanjima koja će se održati od 19. do 20. oktobra, te od 10. do 11. novembra 2018. godine. Red Bull Guardians je prilagođeni Dota 2 turnir koji će se održati u Londonu. Četiri vodeća Dota 2 tima takmičiće će se jedan protiv drugog s dodatnom drafting fazom u kojoj će moći izabrati tri heroja kao zamene. Na događanju, svi timovi biće opremljeni AGON AG241QG gaming monitorima. Drugo događanje, Red Bull Kumite, ugostiće 16 profesionalnih Street Fighter V igrača u Parizu, koji će koristiti AGON AG271QX gaming monitore.

 

AG241QG monitor

 

Posebno prilagođena Dota 2 s Red Bull Guardiansima

Četiri tima biće pozvana da učestvuju u Red Bull Guardians Dota 2 turniru, koji će se održati od 19. do 20. oktobra u Red Bullovom višenamenskom esport postrojenju u Londonu – Red Bull Gaming Sphereu. Turnir će pružiti drugačiji doživljaj tradicionalne Dote, omogućujući učesnicima prilagođene radnje, poput dodatnog drafta ili zamene heroja za vreme igre. Svaki novi heroj zadržavaće iste predmete i iskustvo kao onaj heroj koji je zamenjen.

AOC Gaming je službeni monitor partner Red Bull Guardiansa, pa će stoga svaki Dota 2 igrač koristiti AGON AG241QG gaming monitor tokom celog turnira. AG241QG monitor je opremljen ultra brzim TN panelom s vremenom odaziva od 1 ms, 2560 x 1440 rezolucijom i neverovatnom brzinom osvežavanja od 165 Hz te je dizajniran kako bi povećao performanse posvećenih igrača.

Šesnaest Street Fighter V igrača na Red Bull Kumiteu

Red Bull Kumite, koji će se održati 11. novembra u Salle Wagram auditoriju u Parizu, pozvat će 14 najprestižnijih Street Fighter V igrača sveta. Još dva igrača će dobiti priliku da pronađu svoje mesto na Red Bull Kumiteu tako što će biti najbolji na Last Chance Qualifier kvalifikacijama, tokom kojih će se 10. novemra takmičiti 256 igrača.

AGON AG271QX monitor će im uvek biti pri ruci, tako da Street Fighter takimičari ne mogu očekivati ništa manje od 1ms vremena odaziva, izvanredne brzine osveženja od 144 Hz te ultimativnog monitora za igranje s visokim performansama.

Dizajniran s LAN partijima i gaming konvencijama na umu, AOC-ovi AGON monitori su već izuzetno cenjeni među profesionalnim gejmerima i esport igračima na mnogim turnirima.

„Vrlo smo srećni zbog partnerstva s Red Bull Guardiansima kao i Red Bull Kumiteom. Vidimo ovo kao sjajnu priluku za ulaganje u esport i pokazivanje raznovrsnosti AOC Gaming monitora. Prisutnost na oba događanja pokazuje da je AOC-ov gaming repertoar monitora relevantan i idealan za svaki esport. Imamo monitore za svaku priliku, što dokazuju AGON AG241QG i AGON AG271QX koji će se koristiti za Dota 2, odnosno za Street Fighter turnir. Prisutnost na oba događanja pokazuje gejmerima da je AOC Gaming investirao sredstva u ono što voli i u uspešnu realizaciju ovakvih događaja. Nema boljeg načina da ilustrujemo da je AOC Gaming ozbiljan u nameri da ovde i ostane“, kazao je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovanja za Evropu.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela