Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » AGON by AOC proglašen vodećim svetskim brendom gejming monitora

AGON by AOC, vodeći brend gejming monitora i IT dodataka s ponosom je prihvatio titulu vodećeg brenda gejming monitora prema izveštaju IDC Quarterly Gaming Tracker za četvrto tromesečje 2022. AGON by AOC, pod-brend usmeren na gejming, nadmašio je svoje konkurente i osigurao prvo mesto na globalnom tržištu gaming monitora, zahvaljujući vrhunskim naprednim tehnologijama (kao što su MiniLED i DisplayHDR 1400), izuzetnim performansama (s brzinama osvežavanja do 360 Hz) i nepokolebljivom predanošću u pružanju vrhunskog gejming iskustva. Takođe, AGON by AOC je prošle godine lansirao svoju 5. generaciju AGON monitora s osveženim dizajnom i brzim, responzivnim panelima, ali i predstavio potpuno nove tehnologije u svojoj liniji AGON PRO.

„Oduševljeni smo što smo vodeći svetski brend gejming monitora.Ovo ne bi bilo moguće bez neverovatne podrške gejming scene i kupaca širom sveta koji su verni našoj stručnosti. Nastavljamo da rastemo i predani smo dovođenju inovativnih i najsavremenijih proizvoda na tržište, prilagođenih preferencama naše raznolike gejming zajednice“, izjavila je Anna Stefańczyk, AOC Global Marketing Lead.

 

AGONBYAOC_NUMBER_ONE_1080x1080 (1)

 

AGON by AOC nudi sveobuhvatnu liniju gejming monitora, koji privlače širok raspon gejmera sa svoje tri podkategorije:

  • AOC GAMING: Dizajnirani za povremene i osnovne gejmere, ovi monitori odgovaraju gejmerima svih nivoa veština, od kreatora sadržaja i streamera, do onih koji uživaju u uzbuđenju i avanturama. Linija AOC GAMING naglašava važnost samog gejming iskustva, pružajući različite opcije koje zadovoljavaju različita raspoloženja i interese gejmera. Kategorija AOC GEJMING nudi pristup usmeren na vrednost za isporuku visokokvalitetnih monitora visokih performansi masovnoj publici početnika, kao i gejmera srednjeg nivoa, s monitorima kao što su renominari 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK ili U28G2XU2/BK
  • AGON: Kreirana za mainstream i hardcore gejmere, AGON linija služi konkurentnim gejmerima koji žele da postanu heroji na gejming sceni, kao što su njihovi omiljeni streameri ili vrhunski esportisti. S vrhunskim dizajnom i korisnim dodatnim karakteristikama, AGON monitori ističu se u pružanju besprekornog i impresivnog gejming iskustva za multi-player esport naslove, kao što su pucačine i MOBA naslovi. AGON monitori 5. generacije nude i custom made modele poput League of Legends modela AG275QXL ili novog 32-inčnog AG325QZN/EU s brzinom osvežavanja od 240 Hz i vremenom odziva od samo 1 ms GtG, što omogućuje takmičarskimgejmerima da oslobode svoje istinske sposobnosti s brzim refleksima i donošenjem odluka.
  • AGON PRO: Izrađeni za vrhunske gamere, AGON PRO monitori služe profesionalnim kreatorima sadržaja i esportistima, kao što su renomirani timovi G2 Esports, RNG i Furia Esports koje sponzoriše AGON by AOC, a koji zahtevaju najbolje od gejming Ove profesionalce pokreće konkurencija – teže postizanju ličnih rekorda i traže vrhunske karakteristike, izuzetne performanse, kao i neuporediv kvalitet kako bi zadovoljili svoju gejming strast. AGON PRO monitori pružaju neuporedivo iskustvo za popularne esportove, pucačine, MOBA i slične naslove. AGON PRO modeli dolaze s vrhunskim tehnologijama kao što je MiniLED pozadinsko osvetljenje za postizanje osvetljenja od 1000 nita i lokalizovane zone zatamnjenja (AG274QZM), visoka stopa osvežavanja od 360 Hz i profesionalni alati poput NVIDIA Reflex Analyzer-a (AG254FG). Zahvaljujući ugrađenim karakteristikama poput KVM prekidača i USB-C povezivosti (AG324UX), ovi modeli poboljšavaju produktivnost za kreatore sadržaja i profesionalce, dok uključeni dodaci kao što su Screen Shield (u odabranim modelima) ili QuickSwitch kontroler znatno poboljšavaju gejming iskustvo, bilo na esport turnirima ili u udobnosti spostvene dnevne sobe. Svakako pratite AGON PRO 6. generaciju monitora koji će gejmerima širom sveta doneti dugo očekivane tehnologije.

AGON by AOC od srca zahvaljuje gejming zajednici i korisnicima na njihovom poverenju i kontinuiranoj podršci. Brend obećaje da će nastaviti svoju neumoljivu potragu za inovacijama, osiguravajući gejmerima da budu opremljeni najboljim alatima za osvajanje svojih omiljenih gejming naslova.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela