Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » 90 godina kompanije Motorola

Na današnji dan 1928. godine u Čikagu, braća Paul i Joseph Galvin osnovali su preteču kompanije Motorola, pod imenom “Galvin Manufacturing Corporation”, sa samo jednim proizvodom i pet zaposlenih. Danas proslavljamo #90godinamotorole i nema sumnje da smo transformisali tehnološku industriju.

 

90_years_of_Motorola

 

Naš prvi proizvod dizajniran je 1928. godine i tada je poseban akcenat stavljen na životni vek baterije, izazov koji i danas postoji. Eliminator baterije kompanije Galvin Manufacturing koristio je radio uređaj na baterije kako bi radio na struju, dok naš najnoviji proizvod, 5G moto modTM, rešava današnju potrebu za brzim delovanjem. Verni ciljevima kompanije, nikad nismo prestali da težimo pružanju onoga što je najbitnije našim korisnicima.

 

Proizveli smo prvi prenosivi dvosmerni FM radio 1943. godine, omogućili prvu komunikaciju sa sa Zemljom nakon sletanja kosmonauta na mesec., predstavili legendarni RAZR V3 telefon koji je promenio dizajn mobilnih telefona i postao prvi uređaj koji je služio i kao modni dodatak, ili moto modTM tehnologiju koja je omogućila vašem telefonu da postane boombox radio, instant štampač slika, konzola ili 360° kamera, što sve ukazuje koliko je  je kompanija Motorola uvek bila fokusirana na ljude. Proizvodi se razvijaju kako bi život učinili boljim za naše korisnike. Kao kompanija shvatamo da su naši zaposleni u samom srcu našeg uspeha. Imamo tradiciju dugogodišnjeg i posvećenog rukovodstva, od dvadesetosmogodišnjeg upravljanja osnivača kompanije Galvin Manufacturing, Paul Galvin-a, do sadašnjeg predsednika kompanije, Sergio Buniac-a, koji je prvobitno počeo da radi u kompaniji Motorola 1996. godine u marketingu i prodaji mobilnih telefona.

 

Tokom godina, kompanija Motorola je imala mnogo razloga za slavlje i bila deo istorijski važnih dogadjaja. 90 godina kasnije, od automobila do pametnih telefona, ostali smo verni našem cilju da razbijemo barijere kada su u pitanju inovacije i stvorimo najbolju tehnologiju u najjednostavnijem formatu, dostupnu svim korisnicima. Radujemo se što ćemo podeliti sa vama naša dostignuća, prekretnice, interesantne činjenice i kvizove tokom narednih 90 dana na društvenim mrežama, Facebook i Instagram. Danas vas pozivamo da sa nama proslavite #90godinamotorole i poručujemo: najbolje tek dolazi.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela