Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » XPG GAMMIX S70 osvojio COMPUTEX d&i nagradu za 2021. godinu

XPG, brzorastući provajder sistema, komponenti i perifernih uređaja za gejmere, Esport profesionalce i Tech entuzijaste, saopštio je da je njegov GAMMIX S70 PCle Gen4 SSD osvojio COMPUTEX d&i nagradu za 2021. godinu! Ova nagrada još jedna je u nizu priznanja koja je dobio S70, uključujući i Red Dot nagradu za 2021. godinu: Product Design, kao i Golden Pin Design nagradu za 2020. godinu. Na taj način, S70 potvrdio je svoj status kao svetski najnagrađivaniji Gen4 SSD.

XPG_S70_award

Uz najnoviji PCle Gen4 interfejs, GAMMIX S70 dizajniran je tako da pomogne gejmerima da dominiraju nad konkurencijom, sa sekvencijalnim performansama čitanja/pisanja i do 7400/6400 MB u sekundi. Da bi omogućio pouzdane operacije i odličnu stabilnost, S70 opremljen je sa XPG-ovim hladnjakom zaštićenog dizajna. Aluminijumski hladnjak poseduje terasastu i slojevitu strukturu inspirisanu talasima okeana, nudeći veću površinu za odvođenje toplote.  Ujedno, šuplje komore, smeštene odozdo, dodatno doprinose mogućnostima termičkog hlađenja uređaja, tako što podstiču protok vazduha i konvektivni prenos toplote.

Odobrene od tajvanskog Saveta za spoljnu trgovinu (TAITRA), COMPUTEX d&i nagrade 13. put je organizovao Institut za istraživanje industrijske tehnologije (ITRI), u saradnji sa sudijama koji dolaze iz različitih industrijskih oblasti i disciplina, počev od zajedničkog ulaganja kapitala, pa sve do tehnologije. Program nagrađivanja ocenjuje kandidate na osnovu niza kriterijuma koji uključuju inovacije, tehnologiju, funkcionalnost, društvenu odgovornost i estetiku.

Saznajte više o XPG GAMMIX S70 na: https://www.xpg.com/us/xpg/685

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela