Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Više od 5.000 ljudi obezbedilo ulaz na HUAWEI žurku godine

Huawei Mate Black & White

 

Da li ste spremni za najluđi provod godine?! Velika pretpraznična Huawei Mate Black & White žurka nam se polako približava, a ulaznica je sve manje… Svoje ulaznice već je rezervisalo 5.000 ljudi! Ne čekaj, prijavi se i obezbedi sebi i svom prijatelju (eng. mate) besplatan ulaz na žurku godine! Ovoliko interesovanje za crno – beli DJ spektakl, zavladalo je zahvljajujući jedinstvenom gestu brenda da svojim korisnicima i ovog puta obezbedi najbolje i dovede čuvena imena svetske DJ scene, kao što su W&W, Paul Van Dyk, Sandy Rivera i Girl Panic.

Da biste bili deo Huawei Mate Black & White žurke koja se održava 22. decembra u Štark areni, potrebno je da ispunite samo jedan uslov – da vi ili vaš prijatelj imate bilo koji Huawei telefon – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li imate Lite ili flagship model.

„Prethodna godina bila je izuzetno uspešna za naš brend. Iz godine u godinu uložemo značajna sredstva da korisničko iskustvo poboljšamo sve unapređenijim karakteristikama naših pametnih telefona, a prevashodno inovacijama koje donosi na tržište svaki od njih. Nedavno smo lansirali Mate 20 Pro telefon za koji verujemo da je podigao lestvicu kada je reč o standardima u industriji pametnih telefona, a ovim spektaklom, osim što želimo da se zahvalimo korisnicima bez kojih naš uspeh ne bi bio moguć, želimo da najavimo i da najbolje tek sledi“, rekao je George Zhang, direktor Huawei Device za region Balkana.

Huawei Mate Black & White žurka namenjena je svima koji uživaju u noćnom provodu, šerovanju fotografija i druženju sa ekipom na najboljim gradskim žurkama.

Za ulazak na Huawei žurku potreban vam je QR kod koji možete dobiti registracijom na sajtu www.huaweimate.rs, Eventima ili na Huawei promo štandu ispred tržnog centra Ušće.

Vidimo se u Štark areni!

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela