Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Šta će SAMSUNG prikazati na sajmu IFA 2015 u Berlinu?

Samsung Electronics prikazaće najnovije LED panele za evropsko tržište, na sajmu IFA 2015. Ova optimizovana serija panela unapređena je za komunikaciju i interakciju sa potrošačima u različitim privrednim delatnostima i maloprodajnim objektima.

“U uslovima u kojima se u tržišnoj utakmici pojavljuje sve više igrača, kako u poslovnom, tako i u maloprodajnom svetu, tehnologije ekrana visokih performansi mogu da donesu preduzećima značajnu prednost, unapređujući njihovu sposobnost da efikasno prikažu upečatljiv sadržaj”, izjavio je Seok-gi Kim, viši potpredsednik Visual Display divizije u kompaniji Samsung Electronics. “Na sajmu IFA pokazaćemo kako naše napredne tehnologije za LED panele otvaraju nove mogućnost za kompanije, omogućavajući im da transformišu način na koji prikazuju sadržaj i ispune zahteve svoje najzahtevnije publike.”

 

Mirror Display 2

 

 

Samsungove tehnologije za panele omogućavaju upečatljivije prenošenje željene poruke uz jasniji kvalitet slike, stvarajući tako nove mogućnosti za rast prihoda i produktivnosti. Fleksibilnom ponudom uređaja, koja između ostalog uključuje LED panele za upotrebu na otvorenom i zatvorenim prostorijama, poslovne monitore i hibridne ekrane koji u sebi spajaju televiziju i interaktivne table, Samsung će posetiocima sajma predstaviti izgled poslovnih i maloprodajnih objekata budućnosti.

Posetioci sajma IFA 2015 biće u prilici da steknu prvi uvid u budućnost maloprodajnih objekata, kroz jedinstveno iskustvo Samsung kabine. Samsungovi ekrani za ove objekte kupcima donose komfornije iskustvo kupovine, prilagođeno njihovim zahtevima. Ove inovacije kreću se od tehnologija koje senzorima prikupljaju informacije o kretanju kupca i njegovim interesovanjima prilikom kupovine kako bi mu predstavile targetirani marketinški sadržaj dok se kreće kroz prodavnicu do virtuelnih kabina, sa ogledalima-ekranima i malim interaktivnim panoima koji uparuju odeću koju kupac razmatra sa interaktivnim katalogom odgovarajućih modnih detalja i odevnih komada koji su na rasprodaji.

 

Najvažnije je to što će Samsung prvi put predstaviti svoj OLED transparentni panel. Sa tankom, samoosvetljujućom pločom, Samsungov OLED panel donosi kupcima gotovo savršene uglove gledanja iz bilo koje perspektive. Superiorni intenzitet osvetljenosti ekrana (150 cd/m2), visoka propustljivost (45 odsto) i visokokvalitetan prikaz slike (CDI 98 procenata) takođe pomažu u zaokupljanju pažnje klijenta, unapređujući prikaz promotivnog i informativnog sadržaja.

Kako bi se odgovorilo na sve veću potražnju korisnika iz korporativnog sveta, maloprodaje, sportskog, zabavnog i transportnog sektora, Samsungove tehnologije LED panela – unapređene kupovinom LED proizvođača YESCO Electronics početkom 2015 godine – donose superioran kvalitet slike, produženu trajnost i pouzdanu tehničku podršku.

 

Samsungovi LED paneli za upotrebu u zatvorenim prostorijama, koji će u Evropi će biti dostupni od septembra 2015, prolaze kroz rigorozna fabrička podešavanja i podešavanja na terenu, kako bi se obezbedio kontinuitet i vernost prikaza, čak i u uslovima ekstremne toplote ili drugih meteoroloških uslova. Uz to, Samsungovi LED paneli mogu biti pravougaoni ili zakrivljeni, što omogućava kompanijama da dizajniraju i jednostavno instaliraju ekrane koji će odgovarati njihovom brendu i jedinstvenim operativnim potrebama.

 

Samsungova SMART Signage TV (SSTV) RHE serija proširuje mogućnosti izbora sadržaja za mala i srednja preduzeća (MSP) i vlasnike malih kućnih kancelarija (SOHO vlasnici). Dostupni kao modeli od 48 i 55 inča, sve-u-jednom SSTV RHE elementi omogućavaju poslovnim korisnicima da kreiraju i odmah postave informativan i zabavan sadržaj – tekstove, slike, video snimke i live emisije.

 

SSTV RHE obuhvata Samsungov MagicInfo Express Content Creator 2m softver za upravljanje sadržajem. Ovim softverom, poslovni korisnici mogu da dizajniraju, zakazuju i ažuriraju njima prilagođene promocije, sa manje zamaranja i troškova nego što je to potrebno kada se ažuriraju statički i tradicionalni štampani materijali.

 

Samsungova serija poslovnih SMART Signage monitora unapređuje efikasnost na radnom mestu.

  • SE790C i SE650C zakrivljeni monitori – Projektovani tako da odgovaraju prirodnoj zakrivljenosti ljudskih očiju, Samsungovi zakrivljeni poslovni monitori smanjuju distorziju i refleksiju, koje dovode do zamora kod većine ravnih ekrana, na najmanju moguću meru. Opremljeni postoljem sa podešavanjem visine (HAS, Height-Adjustable Stand) i sa širokim uglovima gledanja koji se mogu konfigurisati prema potrebama konkretnog korisnika, ovi monitori takođe omogućavaju zaposlenima duže gledanje u monitore, za veću produktivnost.
  • SE370 Monitor za bežično punjenje – Samsungov nedavno predstavljeni SE370 monitor (u modelima od 24 i 27 inča), koji bi po planu trebalo da se u Evropi pojavi u septembru 2015, prvi je na svetu koji će ponuditi integrisano bežično punjenje svih mobilnih uređaja podržanih u Qi. Monitor SE370 spaja više portova za punjenje u jednu ugrađenu kružnu zonu za bežično punjenje, eliminišući nered sa radnih mesta, jer zaposleni koriste veliki broj kablova i portova.

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela