Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Šta će AOC predstaviti na sajmu CeBIT u Hanoveru

Na ovogodišnjem vodećem svetskom sajmu informacionih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga – CeBIT od 20. do 24. marta u Hanoveru, stručnjak za monitore AOC predstaviće svoje najznačajnije proizvode na štandu IT distributera Planet Reseller, štand D40 hodnik 15. Fanovi video igara kao i B2C i B2B korisnici imaće priliku da vide razne AOC monitore uključujući najnoviji dodatak AOC AGON premium liniji gejming monitora – zakrivljeni AGON AG352QCX, i ultra tanki AOC Q2781PQ. Poslednjih godina AOC je na CeBIT-u predstavio izbor najkvalitetnijih monitora za profesionalne i kuće korisnike, gejmere i ostale ciljne grupe. U nastavku donosimo uvid u ovogodišnju postavku AOC monitora.

Potpuno prožimajuće iskustvo za sve gejmere: AOC AGON AG352QCX zakrivljeni monitor

Nedavno lansiran AGON AG352QCX je najnoviji dodatak AOC-ovoj popularnoj premium seriji gejming monitora AGON. Zahvaljujući svom neuobičajeno malom radijusu od 2000 milimetara i ultra širokom 21:9 formatu, monitor proširuje vidno polje i poboljšava percepciju dubine kreirajući tako najbolje prožimajuće iskustvo za sve gejmere. Uz stopu osvežavanja od 200 Hz i Adaptive-Sync tehnologiju, monitor omogućaa da zamućenje pokreta (motion blur) i kidanje slike ostanu stvar prošlosti. AOC Low Input opcija i AOC Shadow Control omogućava dodatnu prednost za napredno iskustvo igranja.

 

Q2577PWQ

 

Bezvremenski hvatač pažnje: ultra tanki AOC Q2781PQ

Sa svojim ultra tankim dizajnom i asimetričnim postoljem, 27-inčni AOC Q2781PQ sigurno će biti jedan među najlepšim monitorima na ovogodišnjem CeBIT-u. Kao dodatak elegantnom izgledu, monitor se može pohvaliti i modernim AH-IPS panelom koji omogućava da široki uglovi gledanja od 170 stepeni prikažu briljantne boje sa 100 posto sRGB doslednosti i visok stepen ujednačenost boje iz bilo koje perspektive. QHD rezolucija monitora (2560 x 1440 piksela) pruža korisnicima oštre i detaljne vizuale.

Energetski efikasan IPS kancelrijski monitor: AOC I2475PXQU

23.8 – inčni AOC I2475PXQU može se pohvaliti prikazom izvanrednih boja i živopisnih slika dok je istovremeno izuzetno energetski efikasan ispunjavajući zahtevne sertifikate održivosti kao što su Energy Star 7.0 i EPEAT Gold. Ovaj monitor dolazi sa visoko kvalitetnm IPS panelom, širokim uglovima gledanja i Full HD rezolucijom koji čine monitor idealnim za rad na raznim kancelarijskim aplikacijama samostalno ili u timu. Osim toga, korisnici će sigurno imati koristi i od raznih ergonomskih opcija kao što su podešavanje visine, naginjanje, zakretanje i okretanje kako bi podesili monitor na željenu poziciju. Monitor ima i opsežne mogućnosti povezivanja koje uključuju DisplayPort i USB 3.0 koji omogućaaju poslovnim korisnicima da se jednostavno povežu sa različitim izvorima i USB uređajima.

Izvanredne boje susreću 4K UHD rezoluciju: the AOC U3277PWQU

U3277PWQU monitor dolazi u 4K UHD rezoluciji od 3840 x 2160 piksela i omogućava  izvanrednu reprodukciju boja. Može se pohvaliti 31.5 – inčnim AMVA panelom s 16:9 formatom i sa širokom lestvicom boja od 95% NTSC-a (100% sRGB-a) te 1 milijardu boja. Opremljen sa više ergonomskih postavki koje omogućavaju naginjanje, zakretanje, okretanje i podešavanje visine monitora i Flicker-Free tehnologijom koja sprečava umor očiju, ovaj monitor je idealan za one koji dugo vremena provode na radu ispred ekrana. Veliki U3277PWQU opremljen je PiP i PbP opcijama koje omogućuju da više izvora bude prikazano na istom ekranu istovremeno. Pružajući široke uglove gledanja, dobru opremljenost bojama i raznim izborima ulaza, monitor je odlično opremljen za profesionalne korisnike, dok kratko vreme odziva od 4 ms ga čini atraktivnim izborom i za zabavne sadržaje.

Svestran, efikasan i profesionalan: AOC Q2577PWQ

25-inčni AOC Q2577PWQ opremljen je IPS panelom koji pruža QHD rezoluciju od 2560 x 1440 piksela i široke uglove gledanja koji dosežu do 178 stepeni kao i visoke kontraste i izvanredne boje. Ovaj monitor nije samo idealan izbor za dizajnere, fotografe i druge profesionalne korisnike, već je i pogodan za kućne korisnike. Ima vreme odziva od 5 ms koje će zadovoljiti gejmere i ljubitelje filmova. Ugrađeni 3 W zvučnici eliminišu potrebu za eksternom audio opremom. Široki raspon ergonomskih opcija i Flicker Free tehnologija takođe sprečavaju zdravstvene probleme uzrokovane dužim radom ispred ekrana, dok Eco način rada i e-saver pomažu u smanjenju emisije gasova.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela