Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » PREUZETE SVE ULAZNICE ZA HUAWEI ŽURKU GODINE

 

Huawei Mate Black & White

 

Praznična euforija je zvanično počela! Još nedelju dana nas deli od jedinstvene Huawei Mate Black & White žurke, kojom otvaramo sezonu najboljeg novogodišnjeg provoda, a ulaznica već više nema! Za samo dve nedelje od najave ovog spektakularnog događaja podeljene su sve ulaznice, a samim tim popunjena sva raspoloživa mesta za ulazak u najpoznatiju party lokaciju u gradu – Štark arenu.

Huawei kao brend želeo je da u znak zahvalnosti daruje svojim korisnicima nezaboravnu žurku, a sa ponosom zaključujemo da je zahvalnost obostrana s obzirom na odziv Huawei korisnika, jer ulaznica za spektakl godine više nema!

Svi koji su se prijavili putem nekog od tri raspoloživa kanala – sajt www.huaweimate.rs, Eventim ili Huawei kućica ispred TC Ušće – dobili su svoje QR kodove koji su ujedno i ulaznica za Huawei Mate Black&White žurku. QR kodovi važe za dve osobe, odnosno vlasnika Huawei telefona čiji IMEI broj je vezan za QR kod i njegovog prijatelja (eng. mate).

Sve one koji su bili dovoljno brzi da obezbede sebi ulaznice, čeka nezaboravan audio – vizuelni spektakl koji je Huawei pripremio za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka i visoke tehnologije.

Podsetimo, 22. decembra na žurci nastupaće poznata imena međunarodne DJ scene kao što su W&W, Paul Van Dyk, Sandy Rivera i Girl Panic.

„Prezadovoljni smo što karata za naš crno – beli spektakl više nema. Ovo je samo još jedan dokaz da naši korisnici cene ono što radimo za njih i žele da nam uzvrate na isti način – tako što ćemo zajedno proslaviti naš zajednički uspeh, najuspešniju poslovnu godinu kompanije Huawei od kada poslujemo na tržištu Srbije. Želim još jednom svima da se zahvalim na neizmernoj podršci i kažem da obećavamo dobar provod“, rekao je George Zhang, direktor Huawei device za region Balkana. 

Vidimo se u Štark areni!

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela