Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Polarotor na svetskoj premijeri HUAWEI MateBook u Barseloni

Dan pre zvaničnog početka sajma MWC 2016 ekipa Polarotora prisustvovala je svetskoj premijeri računara Huawei MateBook u Barseloni. Radi se o 2-u-1 laptop računaru koji je kreiran s namerom da zadovolji sve zahtevnije potrebe biznis korisnika. Kao što je bio slučaj sa prethodnim uređajima kompanije Huawei, MateBook je high-end premium uređaj koji pleni svojim dizajnom i performansama i predstavlja jedinstveni biznis “alat” koji integriše prenosivost, efikasnost, posao i zabavu.

 

Mesto dodađanja - Montjuïc Exhibition Center, Barselona (21.02.2016)

Mesto dodađanja – „Montjuic Exhibition Center“, Barselona (21.02.2016)

 

“Huawei je kreiranjem MateBook -a još jednom potvrdio svoju ekspertizu u proizvodnji pametnih uređaja vrhunskog dizajna. HUAWEI MateBook postaviće standarde u kreiranju uređaja koji su u skladu sa potrebama modernog biznisa u svakoj prilici”, izjavio je Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Huawei je uspešno usmerio svoje iskustvo kako bi stvorio premium mobilni uređaj koji zadovoljava sve potrebe najzahtevnijih biznis korisnika, integrišući neophodne biznis funkcije u jedan uređaj.”

 

MateBook je rezultat saradnje kompanije Huawei sa najinovativnijim liderima na tržištu. tako uređaj poseduje Intel Core M-series procesor šeste generacije koji obezbeđuje besprekoran rad.

MateBook uređaj pokreće operativni sistem Windows 10, a tu su i browser Microsoft Edge i Cortana, i digitalni lični Asistent.

 

“Naša saradnja sa kompanijom Huawei omogućila je korisnicima da se uvere u sve prednosti korišćenja operativnog sistema Windows 10, i to na uređaju besprekornog dizajna”, izjavio je Peter Han, Vice President, Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp.Kompanija Huawei izuzetnu pažnju poklanja stalnom unapređenju korisničkog iskustva i na tom polju neprestano pomera granice. Naš odnos sa kompanijom Huawei je odličan primer rastućeg ekosistema premium Windows 10 uređaja.”

 

MateBook uređaj će se u narednih nekoliko meseci naći u slobodnoj prodaji širom Azije, Evrope i Severne Amerike.

 

HUAWEI MateBook

 

Ultra Slim – Jedinstveni uređaj inovativnog dizajna

MateBook je izvanredan spoj glavnih prednosti pametnih telefona i laptop računara: prenosivosti i vrhunskih performansi. Kućište uređaja je izrađeno od metala visokog kvaliteta koje odiše elegancijom i sofisticiranošću. Slim profil ovog uređaja i mala težina čine ga idealnim izborom za sve korisnike koji su neprestano u pokretu.

 

 

Futrola za tastaturu, tastatura i touchpad – Spoj mode i praktičnosti

Futrola HUAWEI MateBook keyboard case je napravljena od ekološke, meke PU kože, što je savršen izbor budući da garantuje lep izgled i funkcionalnost. Tastatura je ultra-tanka a njene tipke su raspoređene tako da korisniku omoguće maksimalno ugodno iskustvo prilikom upotrebe. Pomak tipke iznosi svega 1.5mm, što osigurava lakoću korišćenja čak i tokom višečasovnog rada. Ugrađeni touchpad koristi multi-touch tehnologiju koja omogućava jednostavno i precizno upravljanje prstom, kombinujući udobnost i korisnost.

 

Žive boje za impresivno iskustvo

IPS multi-touch ekran od 12 inča MateBook uređaja dodatno je poboljšan ultra-uskim frejmom i odnosom površine kućišta i displeja koji iznosi 84 procenata. Ekran sa rezolucijom od 2160×1440 i uglom od 160 pruža korisniku nezaboravno iskustvo korišćenja. Spektar boja od impresivnih 85 procenata, omogućava prikazivanje realističnih boja. MateBook uređaj će biti dostupan u dve elegantne boje: zlatnoj i srebrnoj.

 

Dugotrajna baterija – Mobilnost pre svega

Izdržljivost baterije i ušteda energije bili su glavni prioriteti prilikom dizajniranja Herza. Njegova litijumska baterija od 33.7Wh korisnicima uređaja obezbeđuje do devet sati neprekidnog rada, devet sati surfovanja internetom i 29 sati reprodukcije video i audio materijala. Za samo sat vremena, baterija MateBook uređaja se puni do 60% svog ukupnog kapaciteta. Baterija se može napuniti do svog punog kapaciteta za oko dva i po sata punjenja.

 

Visoka efikasnost – Stvoren za maksimalnu produktivnost

MateBook uređaj pokreće Windows 10 operativni sistem i inteligentni Intel® Core™ M procesor šeste generacije, omogućavajući high-speed obradu podataka i upotrebu neophodnih biznis “alata” za poboljšanje produktivnosti u radu, uključujući Microsoft Office. Uređaj poseduje do 8GB LP DDR3 memorije i hard drive kapaciteta do 512GB.

 

MatePen – Više od olovke

MatePen poseduje touch senzor osetljiv na pritisak sa 2,048 nivoa osetljivosti, savršeno prenosi poteze korisnika, bez kašnjenja. Bez obzira da li je u pitanju rukopis, grafit ili slika, MatePen obezbeđuje ugodno iskustvo pisanja rukom. Takođe, ova olovka podržava grafičke i matematičke funkcije, kao i formule za konvertovanje. Bilo da MateBook uređaj koristite za biznis ili izražavanje svoje kreativnosti, možete sa lakoćom kreirati različite sadržaje uz pomoć MatePen, bilo kada i bilo gde.

 

Prvi One-touch sistem otključavanja uređaja – Zaboravite na dosadašnji pristup sistemu

Gornji desni ugao kućišta uređaja, izdvojen mat teksturom, poseduje funkciju prepoznavanja otiska prsta. Funkcija identifikacije podržava senzitivnu identifikaciju pod uglom od 360 stepeni, uključujući i identifikaciju bočne strane prsta, a za otključavanje ekrana potreban je samo jedan dodir, što ga čini najbržim sistemom identifikacije u industriji.

 

Najbolje povezivanje – Prava pogodnost

Kada tradicionalan pristup Internetu nije moguć, MateBook uređaj vam omogućava laku konekciju sa hotspot-om vašeg pametnog telefona uz samo jedan klik. HUAWEI MateBook omogućava jednostavnu razmenu dokumenata među Huawei uređajima Mate i P serije pametnih telefona; korisnici se mogu povezati putem aplikacije i svoj pametni telefon transformisati u wireless uređaj za skladištenje i “prebacivanje” dokumenata sa jednog uređaja na drugi.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela