Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Polarotor u Barseloni na premijeri LENOVO Tab 3 mobilnih uređaja

Ekipa POLAROTOR-a posetila je LENOVO štand na sajmu MWC 2016 u Barseloni. Kompanija Lenovo  je predstavila TAB3 10 Business, android tablet dizajniran za poslovnu upotrebu, kao i TAB3 7 i TAB3 8, prvu seriju tableta kreiranih za porodičnu upotrebu. TAB3 10 Business kreiran je kao pametno rešenje za kompanije i njihove zaposlene, spajajući mogućnosti i prilagodljivost Androida 6.0 sa optimizacijom i uslugama koje su najbitnije poslovnim ljudima. Pored toga što u potpunosti podržava operativni sistem Android For Work, tablet takođe može biti pohvaljen zato što sadrži niz bezbednosnih opcija i opcija za šifrovanje koje korisnicima pomažu da svoje podatke na ovim uređajima drže bezbednim.

TAB3 10 Business optimizovan je za poslovnu mobilnost, tako što pruža podršku zaposlenima koji su konstantno u pokretu. Prilagođava se brojnim poslovnim potrebama i okruženjima, od konferencijskih sala do fabričkih postrojenja i maloprodajnih objekata. Istraživanja o korisnicima koja je sprovela kompanija Lenovo ukazuju na to da je tablet uređaj koji se u okviru jedne porodice najviše deli. Zbog toga su kreirani tablet TAB3 8 i 7 koji mogu da se dele i podržavaju različite režime upotrebe. Budući da ove uređaje koriste i deca, kreiran je režim korišćenja za dečiju upotrebu sa karakteristikama kao što je prilagodljiv displej.

lenovo_newlogo

TAB 3 10 – Spreman za korporativnu upotrebu

Softver i hardver na TAB3 10 Business uređaju optimizovani su za komercijalnu upotrebu zbog sve većeg broja kompanija koje koriste Android tablet uređaje kako bi povećali produktivnost zaposlenih. Tablet ima platformu Android for Work koja kreira posebne profile za korporativni sadržaj i obezbeđuje bolju zaštitu i lako upravljanje. Pored toga, tablet sadrži produktivne aplikacije Android for Work, Google prodavnicu za korporativne klijente i režim Kiosk koji korisnicima omogućuje da svoj TAB3 10 Business koriste kao interaktivni kiosk. Tablet takođe podržava rešenja za rukovanje učionicom, rukovanje mestom prodaje i rukovanje aplikacijom e-Health. Pored toga, TAB3 10 Business takođe je prilagođen očekivanjima korisnika kada je reč o izdržljivosti – može da podnese habanje u raznim radnim okruženjima zahvaljujući tehnologiji P2i pomoću koje dostiže IP52 nivo zaštite od čestica prašine i vlage, a od ogrebotina ga štite stakleni paneli Gorilla Glass 3.

Bezbedan i jednostavan za rukovanje, TAB3 10 Business koristi softver za šifrovanje hardvera, kao i mogućnosti kontrole na daljinu. Kompanija Lenovo opremila je TAB3 10 Business kvalitetnom zaštitom za krajnje korisnike koja štiti poslovne mreže, kao i geotehnologijom koja omogućuje kompanijama da prate uređaje i kreiraju geo-ograde.

Procesor od 1,3GHz obezbeđuje korisnicima efikasnu i snažnu podršku za obavljanje više zadataka istovremeno. Pored toga, korisnici mogu biti u pokretu praktično celog dana uz kapacitet baterije od čak 12 sati, kao i uz brojne „mobilne“ karakteristike kao što je USB za jednostavno povezivanje eksterne memorije, Y i T konektori, RJ45 kablovi i čitači kartica. Pored ovih karakteristika, uređaj je spreman za internet konekciju uz opcije kao što su NFC, dual-band Wi-Fi AC sa GPS-om i opciona 4G mreža.

Budući da se poslovni zadaci u velikoj meri mogu razlikovati, od konferencijskih poziva do digitalnih prikaza, TAB 10 business opremljen je izvanrednom grafikom i zvučnim sistemom odličnog kvaliteta, zajedno sa full HD IPS ekranom od 10 inča i zaštitnim staklenim panelom Gorilla Glass 3, kao i zvučnicima sa Dolby Atmos bioskopskim ozvučenjem. Zadnja kamera od 8 megapiksela sa autofokusom, kao i prednja kamera od 5 megapiksela kreiraju kvalitetne fotografije sa visokom rezolucijom.

 

Lenovo TAB3 10 Business

Lenovo TAB3 10 Business

 

Stvoreni za porodicu

Za mnoge porodice, gledanje video klipova ili igranje igrica na tablet računaru zahteva deljenje. TAB3 7 i 8 tableti kreirani su kako bi porodicama olakšali zajedničko korišćenje ovih uređaja pomoću režima za više korisnika. Za mlađu decu, tablet je opremljen i posebnim režimom za bezbedno pretraživanje interneta kao i mogućnošću da bude ograničen pristup tabletu u određenom periodu ili danima u nedelji. Pored toga, režim za više korisnika omogućuje porodicama da dele tablet, a da ne moraju da dele pozadine, aplikacije i i-mejl naloge.

Roditelji koji brinu zbog zračenja, TAB3 7 i TAB3 8 opremljeni su tehnologijom prilagodljivog displeja koja filtrira svetlost ekrana. Ekran može da prilagodi sliku i zvuk u zavisnosti od onoga što korisnik posmatra na ekranu. Takođe, mogu biti podešeni osvetljenje i boje pomoću senzora koji detektuju osvetljenje ambijenta u okruženju. TAB3 7 i TAB3 8 su prilagodljivi, rade na 1.0GHz Quad-Core procesorima, imaju prednju kameru od 2 megapiksela i zadnju kameru od 5 megapiksela, kao i bioskopsko ozvučenje Dolby Atmos . Dostupni su i uz opcionalnu 4G LTE podršku za ultrabrzu internet konekciju u pokretu.

 

TAB3 7 – Porodični tablet koji staje u džep

Kompaktni i šareni TAB3 7 prodaje se sa HD IPS displejem od 7 inča i stvoren je za mlađe korisnike koji vole da provode vreme van kuće zbog njihovog dinamičnog i aktivnog stila života. Otporan je na vlagu, što znači da ga korisnici mogu nositi maltene svuda – u kuhinju, na kišu, pa čak i pod tuš, a da ne brinu oko toga da li će im malo vode isprskati tablet.

 

Lenovo TAB3 7

Lenovo TAB3 7

 

TAB3 8 – Postiže savršen balans između prenosivosti i lakog čitanja

Uz HD IPS displej od 8 inča i dva zvučnika sa prednje strane, poboljšanim dinamičnim ozvučenjem Dolby Atmos ,TAB3 8 predstavlja savršenog multimedijalnog saputnika za duga putovanja ili zabavu kod kuće. Odličan za sve članove porodice, ovaj prilagodljiv uređaj prodaje se sa podrškom za više korisnika, tako da oni mogu svoj tablet deliti sa tinejdžerima ili mlađom decom . Kao i TAB3 7, takođe je omogućeno bezbedno pretraživanje interneta, ograničen pristup, kao i režim bezbednog pregledanja za decu.

 

Lenovo TAB3 8

Lenovo TAB3 8

 

 

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela