Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Polarotor medijski sponzor konferencije “Cisco Expo 2012”

TV emisija POLAROTOR je medijski sponzor ovogodišnje Cisco Expo konferencije koja će se održati 20. i 21. marta 2012. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Slogan ovogodišnje konferencije je “Innovate together“, a inovacija kao pokretač novih poslovnih ideja je u centru našeg poslovanja. Inovacije su uvek dolazile iz potrebe da olakšamo život i poslovanje, a mi želimo da podelimo sa Vama najnovije trendove i ideje o unapređenju poslovanja.

Sveobuhvatna mrežna infrastruktura je osnova i platforma svake kompanije, kao i zajednički imenitelj najvećih promena na tržištu – cloud computing, virtualizacija, video i kolaboracija. Predstavićemo najnovija Cisco rešenja iz ovih oblasti, a demonstracije uživo će biti predstvljene u izložbenom delu. Naši partneri će podeliti s Vama najzanimljivije studije slučaja implementacije Cisco rešenja kod korisnika iz prethodne godine.

Cisco Expo konferencija će i ove godine biti prilika za druženje, upoznavanje i razmenu iskustava, uz bogat društveni program.

Cisco Expo konferencija će jedanaesti put za redom okupiti tehnološke eksperte, poslovne ljude i donosioce odluka iz oblasti informacionih tehnoloija iz najuspešnijih domaćih i stranih kompanija, inženjere, predstavnike kompanije Cisco iz inostranstva, članove Vlade, vodeće Cisco partnere, servis provajdere, studente Net Akademije, mala i srednja preduzeća, predstavnike medija i druga značajna imena iz IT tržišta u Srbiji i Crnoj Gori.

Više informacija o konferenciji možete pročitati na:
http://www.cisco.com/web/YU/expo2012/index.html

I naravno budite u toku i gledajte Polarotor!

Autor:  ing. Vladimir Bubanja

© 2012 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela