Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Miš XPG HEADSHOT i DDR5 memorija GENESIS dobitnici nagrade Good Design Award

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije koji beleži brz rast, objavio je da su miš za gejmere XPG HEADSHOT i DDR5 memorijski modul GENESIS DDR5 nagrađeni za dizajnersku izvrsnost nagradama 2021 Good Design Awards.

Xpg awards 1

Miš za igrače XPG HEADSHOT

Miš XPG HEADSHOT je jedinstven gejmerski miš, proizveden 4D štampom i AI tehnologijom. 4D štampa korišćena je za stvaranje mehaničke strukture sa spoljašnjom rešetkastom mrežom zahvaljujući čemu je miš izuzetno čvrst, a ipak lagan. Zahvaljujući 4D štampi, HEADSHOT može biti izrađen po meri korisnikove šake za potpuno personalizovan ergonomski doživljaj. Dizajnerski proces kojim je nastao ovaj miš vodio se sa tri vodilje koje je konačan proizvod morao da zadovolji: malom masom, nenadmašnom ergonomijom i stilskim dizajnom. XPG HEADSHOT je nedavno osvojio i najuticajniju tajvansku dizajnersku nagradu, Golden Pin Design Award.

DDR5 memorija XPG GENESIS

DDR5 memorija XPG GENESIS je memorijski modul sledeće generacije koji ima za cilj da omogući visoke performanse PC igračima i entuzijastima. Kao vrhunski DRAM modul, može da se pohvali premium izgledom i osećajem. Površina je podeljena na dva metalna dela, svaki sa svojom završnom obradom: jedan sjajni, drugi mat. Za dodatni efekat, tu su geometrijski žlebovi i linije koje se presecaju i iskošena  površina.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela