Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » MDS Net@work 2016 – Digitalna predstava

Kompanija MDS informatički inženjering u saradnji sa svojim partnerom kompanijom CISCO organizuje tradicionalnu MDS Net@work konferenciju koja će ove godine biti održana 3. marta u hotelu Crowne Plaza u Beogradu sa početkom od 10 časova.

 

Naziv konferencije je “Digitalna predstava” MDS Net@work 2016 i prema predviđanjima organizatora očekuje se oko 300 eminentnih stručnjaka i gostiju iz Srbije i regiona.

 

Digitalna predstava MDS

 

“Na konferenciji želimo da vam predstavimo studije slučaja iz oblasti Cloud rešenja i implementiranih mrežnih sistema u realnom okruženju, kao i značaj bezbednosti i bezbednosnih provera na koorporativnom nivou, unutar kompanija i u spoljnom radnom okruženju. Prolazeći kroz mrežu IT izazova, želimo da Vam prenesemo naša iskustva i znanja u implementaciji rešenja sa “ivice” digitalnih i sigurnosnih tehnologija” – izjavio je Slaviša Čapkunović direktor prodaje MDS-a.

 

Digitalna era je prisutna svuda oko nas, a na MDS Net@work 2016 konferenciji možete saznati više detalja o aktuelnim rešenjima, kao i o tome kakvi nas trendovi čekaju u bliskoj budućnosti na polju digitalne stvarnosti.

 

Više o kompaniji MDS informatički inženjering možete saznati na www.mds.rs

Više o MDS Net@work 2016 konferenciji možete saznati na http://www.mds.rs/index.php/mds-network-2016/

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela