Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » LOGITECH na sajmu IFA 2015 u Berlinu

Logitech je  predstavio Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard i Logitech M535 Bluetooth Mouse s kojima ćete postići udobnost u radu, stvaranju i izražavanju na bilo kom uređaju, bilo gde.

“Živimo u kreativnom svetu u kom rado beležimo, uređujemo i potom objavljujemo inspirativne sadržaje na različitim uređajima,” rekla je Charlotte Johs, potpredsednica sektora za računarske periferije u Logitechu. „Danas se povezujemo preko više uređaja, a posao ne moramo nužno obavljati u kancelariji. Uz pomoć Logitech K380 Bluetooth tastature i Logitech M535 Bluetooth miša radni prostor nam može biti sofa u dnevnom boravku, dvorište ili caffe bar, a pri tom ne moramo žrtvovati udobnost i preciznost u radu.“

Logitech K380 Bluetooth tastatura

Logitech K380 Bluetooth tastatura pruža udobnost i sve mogućnosti desktop tastatura, a namenjena je radu na računarima, pametnim telefonima ili tabletima. Može se koristiti na svim računarskim platformama i povezati s tri uređaja istovremeno, prilikom čega se s uređaja na uređaj prebacujete zahvaljujući Easy-Switch tasterima. Tastatura će prepoznati uređaj koji ste povezali i automatski aktivirati tastere koji podržavaju funkcije i prečice s kojima ćete nesmetano uživati u kucanju. Logitech K380 Bluetooth tastatura ima dve AAA baterije s rokom trajanja od dve godine, a biće dostupna u plavoj i sivoj boji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 44.99 evra.

 

5sYjILna44h984LcScy1LeJYqcZgw8BH1zyQmLcHKQA

 

Logitech M535 Bluetooth miš

Logitech M535 Bluetooth miš omogućava povezivanje s bilo kojim računarskim uređajem. Njegov programabilni taster za navigaciju daje vam kontrolu kako biste se jednostavno prebacivali između aplikacija, menjali uređaje, povlačili i preuzimali fotografije i dokumente, replicirali geste na Mac računarima ili olakšali prikaz Task View-a na Windows 10 operativnom sistemu. Miš se pouzdano kreće na svim podlogama – od metalnih podloga café stočića do keramičke podloge na baštenskim stolovima, i to zahvaljujući optičkim laserskim senzorima. Reč je o prenosivom mišu koji ima točkić, zakrivljeni oblik i hvatište od gumene teksture, i pruža trajnu udobnost pri korišćenju. Uz miša dolaze dve AA baterije s rokom trajanja od 10 meseci. Miš će biti dostupan u sivoj i plavoj boji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 44.99 evra.

 

dji_JMQ1mB9rt7lDmI6XeXfAZhZWbIewIBoHH1CgxV0

 

Preuzimanjem Logitech Options Softwarea možete prilagoditi i tastaturu i miša prema sopstvenim željama. Novi miš i tastatura dolaze u istim bojama s istim elegantnim dizajnom.

Dostupnost

Logitech K380 Bluetooth tastatura se očekuje u oktobru 2015, a Logitech M535 Bluetooth miš u septembru 2015. godine. Proizvodi se prodaju odvojeno. Za više informacija molimo posetite Logitech.com, naš blog ili se povežite s nama na Facebook stranici.

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela