Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » LG se na sajmu IFA 2018 fokusira na gejming novom serijom ULTRAGEAR monitora

Kompanija LG Electronics (LG) će na sajmu IFA 2018 koji se održava u Berlinu ove nedelje demonstrirati svoju posvećenost gejming tehnologiji najavom novih UltraGear monitora. Unapređeni monitori podižu doživljaj uranjanja na novi nivo zahvaljujući snažnim performansama, vrhunskom kvalitetu slike i brzoj frekvenciji osvežavanja. Ovi faktori u kombinaciji sa 21:9 UltraWide ekranom i elegantnim dizajnom stvaraju uranjajuće polje za igru koje unapređuje iskustvo gejminga.

 

LG UltraGear Gaming Monitor

 

Kompanija LG je već duže vreme prepoznata po svojim monitorima, zahvaljujući LG UltraFine, najboljem prikazu slike u klasi, i inovativnim karakteristikama koje unapređuju funkcionalnost LG 21:9 UltraWide monitora. Naziv nove serije gejming koja obezbeđuje najbolji nivo zabave visokih performansi je UltraGear, a optimalan kvalitet slike i munjevita brzina obrade čini ovi monitore idealnim za sve žanrove kompjuterskih igara. Asortiman LG UltraGear monitora gejmerima daje prednost kako bi mogli da igraju na najvišem nivou, a to bi u gejmingu moglo da znači razliku između pobede i risponovanja.

Vodeći UltraGear model 34GK950G odlikuje se najmoćnijim karakteristikama u asortimanu sa neprikosnovenim kvalitetom slike zahvaljujući Nano IPS displej tehnologiji koja pokriva 98 odsto prostora boja DCI-P3. Displej dodatno precizno reprodukuje boje u preko 135 odsto prostora boja sRGB. Sa ugrađenom tehnologijom grafičke obrade NVIDIA G-SyncTM, UltraGear 34GK950G pruža glatko kretanje bez cepanja ili kočenja. Štaviše, njegova visoka frekvencija osvežavanja slike od 120Hz (overklokovana) znači da se predmeti prikazuju jasnije u cilju nesmetanog igranja i besprekorne vizuelne fluidnosti.

Sa svojim uranjajućim displejom od 34 inča i kristalno jasnim UltraWide QHD (3440 x 1440) prikazom slike, LG monitor je dobitnik Red Dot nagrade za dizajn za 2018. Svojim širokim formatom prikaza slike od 21:9 gejmingu daje filmski osećaj, pružajući korisnicima novi pogled na njihove omiljene igre. Zahvaljujući širokom formatu UltraGear 34GK950G-a lakše je videti detalje sa strane koji bi se obično propustili, dok je zahvaljujući njegovom ultra tankom okviru lakše povezati više monitora. Dodatno, gejmeri mogu da stvore jedinstvenu atmosferu pomoću Sphere Lighting-a sa šest podešavanja boja koja će odgovarati svakoj igrici ili filmu.

„LG monitori već godinama postavljaju standarde u industriji i to će se nastaviti sa LG UltraGear serijom,” izjavio je Chang Ik-hwan, rukovodilac Sektora za IT biznis kompanije LG. „Najava naših UltraGear monitora na najvećem evropskom događaju u industriji demonstracija je našeg samopouzdanja i entuzijazma vezano za ovaj novi brend.”

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela