Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Kada se moda spoji sa tehnologijom: Globalna saradnja brendova TECNO i VOGUE na Londonskoj nedelji mode

U susret Londonskoj nedelji mode, TECNO, inovativni tehnološki brend koji posluje na preko 70 globalnih tržišta, udružio je snage sa VOGUE magazinom, najuticajnijim glasom autoriteta u modi, kako bi predstavio novu opciju za snimanje „Stil u pokretu“ (eng. Style in motion). Reč je o funkciji koju poseduje nedavno predstavljeni CAMON 20 Premier 5G. Ova saradnja uvodi u industriju specifičan mod, pomoću kojeg će korisnici širom sveta moći da izraze svoje emocije fotografišući i snimajući modu i životni stil. Vođen vizionarskim okom VOGUE fotografa, CAMON 20 Premier 5G će zabeležiti i preneti esenciju stila u pokretu, stvarajući potpuno jedinstveno fotografsko i video iskustvo, koje će biti prikazano uživo početkom jula.

Spoj mode i fotografije

Vođen vizijom brenda brenda „Stop At Nothing“, TECNO je posvećen kontinuiranom zalaganju za savršenu integraciju savremenog, estetskog dizajna sa najnovijim tehnologijama za pojedince koji gledaju u budućnost. Posvećenost kompanije inovaciji na polju kamera, koje besprekorno i detaljno beleže svaki trenutak u pokretu, prikazuje se kroz CAMON 20 seriju koja nudi mogućnost stabilnog modnog portreta.

Ova izvanredna saradnja između kompanija TECNO i VOGUE ima za cilj da obuhvati duboku emocionalnu vezu između tehnologije i mode. Kroz ovaj program, TECNO ima za cilj da osnaži pojedince da prihvate svoj jedinstveni modni i životni stil, slaveći svoju autentičnost.

Verujemo da je moda umetnička forma, a emocije su njena suština.“ rekao je Džek Guo, generalni direktor kompanije TECNO. ”Zajedno započinjemo transformišuće putovanje, spajajući tehnologiju i umetnički izraz kako bismo osvežili modnu scenu. Ova saradnja će istražiti zapanjujući format vizuelnog pripovedanja, gde moda postaje izvanredno sredstvo za izražavanje naših najdubljih emocija, a stil zaista dolazi do izražaja.“

Otelotvorenje esencije mode i inovacije

TECNO CAMON serija personifikuje jedinstveno sjedinjenje mode i tehnologije, donoseći zaljubljenicima u tehnologiju i trendseterima u modi vodeće tehnologije kamere u umetničkom modernom dizajnu. Crpeći inspiraciju iz industrija kao što su umetnost, moda i arhitektura, CAMON serija redefiniše modu i stil kroz inovativno integrisanje tehnologije.

Sjajan primer ovog spoja je CAMON PUZZLE dekonstrukcionistički dizajn. Inspirisan dekonstruktivističkim elementima koji su naširoko poštovani u modnoj industriji, TECNO istražuje kako da ugradi ove avangardne koncepte u dizajn pametnih telefona CAMON 20 serije. Kroz inovativne koncepte dizajna i tehnologije materijala, TECNO pomera granice umetničkog izraza, stvarajući pametne telefone koji nisu samo tehnološki napredni već i vizuelno zadivljujući.

Stil u pokretu VOGUE fotografa saradnika

U okviru saradnje, CAMON 20 Premier 5G zauzima centralno mesto u ovom programu, koji se odvija tokom Nedelje mode u Londonu. Modni fotograf će iskoristiti jedinstvene karakteristike ovog izuzetnog pametnog telefona kako bi uhvatio stil i emocije u pokretu.

TECNO CAMON 20 Premier 5G tehnologija senzorskog pomeranja OIS Anti-Shaking omogućava da slike i video snimci, a naročito portreti, budu oštri i živopisni, čak i kada se snimaju u pokretu. Ova funkcija omogućava fotografu da uhvati gužvu na ulici sa neuporedivom jasnoćom i stabilnošću, efektivno „zamrzavajući“ sirove emocije koje izražava modni stil, u pokretu. Kroz Noćni portret, CAMON 20 Premier 5G oživljava noćni ambijent, prikazujući interakciju između mode i gradskog pejzaža koji se neprestano menja.

Inspirisan dekonstrukcionističkim žanrom postmoderne arhitekture, CAMON PUZZLE dizajn predstavlja hrabrost i inovativni duh, slaveći suštinu individualnosti i kreativnosti uhvaćene u svakom kadru, sa ciljem da podseti na evoluciju modne industrije.

Uz umetničko oko modnog fotografa magazina VOGUE, koji će koristiti najsavremeniju tehnologiju CAMON 20 Premier 5G, nastojaće da istraži način na koji se moda i fotografija prepliću da bi predstavili našu najdublju autentičnost.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela