Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda za pametan i zdrav život

Huawei Consumer Business Group je, sa ciljem da olakša i ulepša svakodnevnicu svojih korisnika, u Milanu predstavio niz najnovijih uređaja: HUAWEI Mate Xs 2, HUAWEI WATCH GT3 Pro, HUAWEI WATCH D, HUAWEI S-TAG, HUAWEI Band 7 i  HUAWEI WATCH FIT 2. Uz nove proizvode, Huawei podseća na benefite svoje svetski poznate aplikacije Huawei Health koja pomaže potrošačima širom sveta da vode zdrav način života.

Huawei Consumer Business Group uvek stavlja potrebe potrošača u središte svog poslovanja.  Na događaju predstavljanja, Richard Yu, izvršni direktor Consumer Business Group, istakao je stalnu posvećenost kompanije Huawei poboljšanju korisničkog iskustva kako bi se realizovala strategija i vizija besprekornog AI života u svakom životnom aspektu.

 

huawei logo 1

 

HUAWEI Mate Xs 2: Ekspanzija savršenstva

Predstavljamo vam HUAWEI Mate Xs 2, potpuno novi sklopivi telefon sa 3D Fiberglass dizajnom koji postiže fuziju estetskih boja i tekstura.  Upotreba Huawei inovativnih kompozitnih ekrana, prvih u industriji, koji apsorbuju sve udarce, čini HUAWEI Mate Xs 2 ultra pouzdanim.

Kako bi dodatno poboljšao kvalitet korisničkog iskustva, Huawei Mate Xs 2 sadrži najinovativnije karakteristike baterije i kamere, a kao vrhunac, omogućava obavljanje više zadataka laganim pokretom po ekranu, kako bi pružio mogućnost rada u više prozora.

HUAWEI WATCH GT3 Pro: Unapređuje kvalitet sportskih aktivnosti

Najnoviji Huawei pametni sat olakšava održavanje zdravog načina života, sa funkcijama koje omogućavaju precizno merenje zdravlja srca i praćenje kiseonika u krvi.  Kako bi se osigurala udobnost i izdržljivost, HUAWEI WATCH GT3 Pro koristi sočivo od safirnog stakla i keramičko kućište.  Materijali su ugodni za kožu i omogućavaju automatsku detekciju svake promene temperature.  Sa karakteristikom vodotpornosti, korisnici mogu postaviti sat na novi sportski mod: režim slobodnog ronjenja, na i do 30 metara dubine.

Korisnici HUAWEI WATCH GT3 Pro imaju pristup preko 100 načina vežbanja uparenih s AI Running Coach i ličnim planiranjem trčanja na osnovu istorije trčanja i ličnih ciljeva pojedinca – kako bi ostvarili svoj maksimum, pritom vodeći računa o zdravlju.

HUAWEI Band 7: Lagan i funkcionalan sat

Ističući se među svojim konkurentima, HUAWEI Band 7 pruža profesionalne funkcije u oblasti naučnog zdravlja i fitnesa.  Korisnici mogu personalizovati svoj sat različitim bojama kako bi odgovarali njihovoj odeći.

Možete podesiti brojčanik sata na tri različita načina, pratiti vreme izlaska i zalaska sunca i promene plime, a uz novi sistem merenja trčanja i Indeks sposobnosti trčanja (RAI), možete objektivno proceniti svoje granice i pratiti otkucaje srca u realnom vremenu.

HUAWEI WATCH FIT 2: Pametni sat za novu generaciju

Sa modernim karakteristikama, HUAWEI WATCH FIT 2 objedinjuje stil i funkcionalnost. Pored mikrofona, dolazi i sa zvučnikom a pozivi se mogu prebaciti s pametnog telefona korisnika na njihov pametni sat putem Bluetooth funkcije, tako da možete trčati I razgovarati putem vašeg sata. Ujedno, uz par klikova možete pustiti muziku, promeniti playlistu ili proveriti vremensku prognozu. Dolazi sa brojnim prednostima koje olakšavaju svakodnevno funkcionisanje, uključujući 97 načina vežbanja I virtuelnog fitnes trenera sa 7 odabranih načina rada, koji nudi audio upute i demonstracije koje je lako pratiti.

HUAWEI S–TAG 

HUAWEI S–TAG nastoji pomoći potrošačima da se informišu o svom fizičkom stanju i poboljšaju efikasnost trčanja uz istovremeno smanjenje rizika od povreda putem multifunkcionalnih i dinamičkih senzora pokreta.  Osim beleženja podataka o trčanju, Huawei takođe sprovodi istraživanje u saradnji sa Kineskim institutom za sportske nauke – kako bi pružio profesionalnu analizu i smernice za trkače.

HUAWEI WATCH D

HUAWEI WATCH D je prvi uređaj za merenje krvnog pritiska, koji pruža precizno merenje bilo kada i bilo gde za hipertenzivne pacijente. Takođe, podržava merenje krvnog pritiska, praćenje otkucaja srca, praćenje kvaliteta sna, celodnevno praćenje SpO2, detekciju temperature kože, praćenje stresa, itd. Opremljen je sa više od 70 kombinacija treninga.  Ujedno, njegova baterija traje I do 7 dana, što osigurava da ga korisnici mogu nositi i koristiti neprekidno bez potrebe za čestim punjenjem.

Aplikacija HUAWEI Health

Aplikacija HUAWEI Health olakšava sve aspekte zdravog načina života, uključujući fitness, ishranu i wellness.  Uz HUAWEI Health+, Huawei uvodi novu premium uslugu pretplate za korisnike koji traže napredne funkcije zdravlja i treninga.

Uz pomoć Stay Fit plana aplikacije HUAWEI Health App+, korisnici mogu kreirati plan vežbanja i ishrane s automatskim personalizovanim podsetnicima na osnovu njihovih treninga, ciljeva vežbanja I ishrane.  Istovremeno, nutritivna analiza unosa podataka o ishrani za svaki obrok i izračunavanja do vrlo preciznog broja kalorija može pomoći korisnicima da dostignu željene rezultate.  Konačno, ova aplikacija omogućava korisnicima da kreiraju i razviju vlastitu rutinu vežbi disanja koja je važna za zdravlje korisnika.  Aplikacija HUAWEI Health App+ prvo će početi sa radom u Nemačkoj i Italiji, a zatim će biti dostupna korisnicima i na ostalim tržištima.

Huawei nastavlja da podržava korisnike da vode zdrav stil života, uz inovacije i funkcije koje ih motivišu da budu najbolja verzija sebe.

 

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela