Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » HONOR predstavlja unapređene inovacije iz audio tehnologije

Globalni tehnološki brend HONOR će na ovogodišnjem IFA sajmu predstaviti svoju viziju budućnosti i novu eru povezivanja, kao i ekosistem proizvoda, tehnologije i inovacije koje imaju za cilj da unaprede svakodnevni život korisnika. Najnovije fotografije u vezi sa audio tehnologijom, napravljene u HONOR laboratorijama, prikazuju jedan deo onoga što će HONOR predstaviti na IFA 2022.

HONOR inovacije iz audio tehnologije_1

Fotografije, koje je kreirao tim za istraživanje i razvoj kompanije HONOR, prikazuju novu audio tehnologiju koja se testira, a više o tome biće prikazano tokom HONOR Keynote koji će biti održan 2. septembra. Fotografije predstavljaju samo dodatak na već unapređeni portfolio kompanije HONOR.

Na ovaj način, HONOR nastavlja da menja svoje okruženje na tehnološkom tržištu – bilo da se radi o sferi pametnih telefona, bilo da se radi o video snimcima, fotografiji i zvuku.

HONOR Keynote na IFA 2022 održaće se 2. septembra, sa početkom od 17 časova, uz obezbeđen prenos izlaganja predstavnika kompanije na LINK-u. Na stranici se nalazi YouTube live stream video koji će biti dostupan kada događaj počne.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela