Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Honor na Balkan Tube Festivalu

U okviru Balkan Tube Festivala koji će biti održan u Sava Centru 1. i 2. oktobra, brend Honor prirediće svim posetiocima poseban doživljaj, ali i ekskluzivno predstaviti dugo očekivani Honor 8.

 

honor-8-1

 

U toku Balkan Tube festivala na Gigatron štandu svi jutjuberi imaće priliku da među prvima isprobaju telefon nove generacije mladih, Honor 8, koji uskoro stiže na naše tržište. Sve zainteresovane očekuju i specijalni popusti pri kupovini Honor modela, ali i zanimljivi pokloni.

 

Honor 8

 

Honor je specijalno dizajnirao Honor 8, vodeću marku pametnog telefona na tržištu elektronskih uređaja namenjenu digitalnim pionirima kako bi zadovoljila ambicije brzog tempa života današnje generacije. On je kombinacija prodornog dizajna i vrhunske brzine, sa visoko kvalitetnom kamerom i funkcijama koje podržava pametni telefon, i tako čini savršeni spoj. Honor 8 podstiče ljude na hrabrost – autentičnost, kreativnost, da dele, angažuju se i krenu u akciju. To je snaga digitalnih pionira i na najbolji način predstavlja šta pristup internetu i inovativna tehnologija mogu doneti.

 

Gigatron na Balkan Tube Festivalu – najzabavniji stand

 

Gigatron je takođe pripremio specijalnu ponudu. Sve prisutne očekuju sjajne cene, pokloni, popusti. Gaming oprema, slušalice i ostali dodaci koji su potrebni svakom ozbiljnom You Tuberu, i sve po sniženim cenama.

 

Balkan TUBE festival

 

Ovaj festival je mesto koje okuplja sve fanove YOUTUBE kulture i najpoznatije YOUTUBERE iz regiona i sveta. Festival  predstavlja direktan susret Tube zvezda i njihovih fanova, kao i svojevrsnu reviju i festival najboljih klipova u protekloj sezoni. Nosioci programa festivala su Youtube zvezde:  Yasserstain, Kovalska, PCAXE i Srpski Tutorijali, kojima će se pridružiti popularni Jutjuberi sa Balkana.

Vidimo se u Sava Centru!

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela