Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Hangaru 18 u Berlinu uručena nagrada EISA Best Buy Smartphone za Noa H10le

U okviru sajma IFA koji se održava u Berlinu, juče je na EISA Awards gala večeri u Kempinski Bristol hotelu, kompaniji Hangar 18 uručena nagrada za pametni telefon Noa H10le – EISA Best Buy Smartphone 2017-2018. Nagradu je preuzeo Mario Kralj, vlasnik i direktor kompanije Hangar 18.

noa eisa H10le

U konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona kao što su Samsung, Huawei, Sony, Honor i LG, hrvatska firma Hangar 18 dobila je za svoj model Noa H10le prestižnu nagradu EISA Best Buy Smartphone 2017-2018. To je pametni telefon koji nudi najbolji odnos performansi i dizajna za cenu koštanja.

Članovi EISA „Mobile Devices“ grupe su poznati „tech“ časopisi iz 11 evropskih zemalja: Danska, Italija, Holandija, Bugarska, Švedska, Grčka, Češka, Slovačka, Španija, Srbija i Hrvatska. Upravo su njihovi glasovi, nakon testiranja uređaja, odlučili kome će biti dodijeljene EISA nagrade.

Nagradu za najbolji pametni telefon dobio je Samsung S8/S8+, Huawei P10 je dobio nagradu za najbolju kameru, dok je  Honor 8 Pro proglašen dobitnikom nagrade „consumer smartphone“.

Dobiti ovakvu nagradu od EISA organizacije koja preko 30 godina ocjenjuje najbolje tehnološke uređaje, znači puno. Naš model NOA H10le dobio je nagradu za Best Buy pametni telefon što znači da ćete kupnjom H10le modela dobiti najbolji omjer dobivenog za cijenu. Od ove nagrade očekujemo puno, u smislu otvaranja novih tržišta, povećanja prodaje i pronalaska novih kanala prodaje. EISA je potvrdila da smo na dobrom putu, dala nam dodatno samopouzdanje, motivaciju i zalet za “borbu” s puno većim kompanijama.“ – izjavio je Mario Kralj, vlasnik i direktor kompanije Hangar 18.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela