Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Epson predstavlja novog distributera u Srbiji

Kompanija Epson, svetski lider u inovacijama, predstavila je svog novog distributera, firmu Atom partner, na partnerskom skupu u Beogradu. U Srbiji je Epson prepoznat po revolucionarnim Ink Tank System štampačima i 3LCD projektorima koji prednjače u svim aspektima prikaza slike.

“Drago nam je da srpsko tržište prepoznaje Epson kao jedan od vodećih brendova kada su u pitanju štampači i projektori. Atom partner je novi distributer koji je više usmeren na specijalizovane kanale, posebno sada kada se Epson fokusira na profesionalnu upotrebu i vertikalna tržišta,” izjavio je Đani Karenci, regionalni menadžer za područje Balkana u kompaniji Epson.

Uz kontinuiran rast i aktivno učešće u oblikovanju tržišta, firma Atom partner je stekla reputaciju kao jedan od vodećih distributera najpoznatijih brendova u oblasti štampe.

 

Gianni Carenzi

Gianni Carenzi

 

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo sarđivati sa Epsonom”, izjavila je Aleksandra Vuksanović Kurtović, direktorka firme Atom partner. “Ono što Epson razlikuje od ostalih kompanija iz iste branše jesu originalne tehnologije koje koriste njihovi štampači i uređaji za prikaz slike, koje obezbeđuju kvalitet i pouzdanost. Sigurni smo da će Epson proizvodi naći svoje mesto kod krajnjih korisnika, kako za ličnu tako i za profesionalnu upotrebu.”

Atom partner će nuditi širok spektar projektora iz Epsonovog portfolija koje odlikuje 3LCD tehnologija. Prednost 3LCD tehnologije je ta da obezbeđuje jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti (WLO) i svetlosti u boji (CLO), dajući do 3 puta svetlije boje od vodećih DLP projektora sa jednim čipom koji se korste u lične i poslovne svrhe.

Kada je u pitanju štampa, Epson i Atom partner će se fokusirati na ITS štampače. Glavna prednost originalne Ink Tank System tehnologije, pored odličnog kvaliteta štampe, jeste najniža moguća cena po odštampanoj strani koju jedan inkdžet štampač može dati, čak i u poređenju sa konkurentskim laserskim štampačima A4 formata.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela