Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Epson predstavlja inovacije za svoj asortiman projektora na sajmu ISE 2024 u Barseloni

Epson, vodeći svetski proizvođač projektora i lider na tržištu u Evropi, Bliskom istoku i Africi će izložiti svoj kompletan asortiman projektora i tehnologije vizuelne komunikacije na štandu J100, Hala 3, na ISE sajmu koji se održava u Barseloni od 30. januara do 2. februara 2024. godine. Epson će uz pomoć svoje tehnologije koja je vodeća u industriji istaći neverovatan transformativni potencijal projekcije u širokoj primeni, bilo u sferi umetnosti i zabave ili obrazovanja, biznisa, maloprodaje ili kulture.

Projekcija kišobrana

Posetioci Epson štanda na ISE mogu da iskuse najnoviju karakteristiku prelepe projekcije – džinovski kišobran koji se otvara u vodopad živih boja koji slave razne svetske festivale. Kišobranska projekcija crpi inspiraciju iz mnogih međunarodnih festivala kao što su karneval u Barseloni, Kineska Nova Godina i festival lampiona, Japanski tango No Sekku, Kodomo-no-hi (Dan dece) i Festival cvetanja trešnje, Festival portugalske umetnosti AgitAgueda (Festival kišobrana),  Festival vatrometa u Busanu i Festival tajlandskih lampiona poznat kao Ji Peng i Loy Krathong.

Najmanji i najlakši 4K projektor sa velikim brojem lumena

Epson će predstaviti najmanji i najlakši 4K projektor na svetu od 20.000 lumena u akciji na ISE 2024. Najavljen tokom 2023. godine, model EB-PK2220B sadrži najnovije, patentirane tehnologije kompanije Epson i koristi isti opseg zamenljivih 4K kvalitetna sočiva kao i postojeća EB-PU serija. Njegova mala veličina i težina znače manje ambalažnog otpada, troškova transporta, skladištenja i montaže. Nadovezujući se na uspeh svoje serije EB-PU2200, novi ultra-lagani, kompaktan Epsonov projektor visokog lumena nudi jednostavnu instalaciju i podešavanje, pojednostavljeno održavanje i zadivljujući kvalitet slike.

Epsonova najnovija 4K tehnologija kombinuje vlasničku 4K Cristal Motion tehnologiju, kontrolu termalnog panela i dvostruki niz mikro sočiva za optimalnu jasnoću.

Novi asortiman nudi prilagođenu 4K grafičku obradu sa najnovijim čipsetom koji pruža značajna poboljšanja radne frekvencije, veličine memorije i propusnog opsega za prenos podataka za besprekorno 4K iskustvo.

Epson projektori za poboljšana poslovna iskustva

Kao globalni lider u tehnologiji projekcije, Epson će pokazati kako njegovi projektori mogu da transformišu poslovne prostore u spektakularna imerzivna okruženja koja mogu uveliko poboljšati poslovne brendove. U saradnji sa Purple Digital Storytelling, Epson će demonstrirati moć projekcije u nizu poslovnih aktivnosti, od prezentacija, digitalnih izložbenih salona i prodaje, obuke o proizvodima, upoznavanje zaposlenih i okupljanja velikih kompanija. Napredna tehnologija Epson projektora zajedno sa  Hyro 3D softverom kompanije Purple predstaviće zaposlenima i kompanijama zanimljiv, interaktivan i visoko-profesionalni digitalni sadržaj.

Epson će takođe održati demonstraciju Front Row funkcije za Microsoft Teams, gde će biti predstavljeni inovacije u oblasti hibridnih sastanaka koje će učiniti da se udaljeni učesnici osećaju kao da su u jednoj prostoriji koristeći Epson 4K projektore koji stvaraju vrhunsku iskustvo u sali za sastanke. Epson će pokazati kako se ovo sofisticirano rešenje može prilagoditi za rad u kompanijama svih veličina – uz naše XL rešenje velikog formata i naše manje rešenje koje omogućava malim preduzećima da ostvare pravi potencijal hibridnog rada.

 Epson projektori za edukaciju

Epsonova tehnologija projekcije pokreće uzbudljivu digitalnu transformaciju u obrazovanju. Na #ISE2024 konferenciji biće prezentovan interaktivni sistem obuke, samostalno rešenje koje ispunjava celu prostoriju, koje se sastoji od tri inovativna interaktivna EB-770Fi projektora ultra kratkog dometa. Nudi beskrajne mogućnosti za sveobuhvatnu i interaktivnu nastavu na način koji se nikada ne može postići sa običnim tablama.

Promenjiva sočiva

Epson će takođe na štandu izložiti svoj asortiman sočiva za projektore, otkrivajući širok spektar fleksibilnih, raznovrsnih, promenjivih sočiva. Epson nudi kompatibilnost objektiva bez premca, sa istim asortimanom sočiva 4K kvaliteta dostupnih za projektore sa osvetljenošću od 6.000 do 20.000 lumena. Ovo uključuje LX seriju ultra-kratkih sočiva koja su kompatibilna sa do 30.000 lumena i može da projektuje sliku od 200 inča sa udaljenosti od samo 1,5 m.

Grem Dejvidson, poslovni direktor za vizuelni displej u kompaniji Epson Europe ističe: „Zaista smo uzbuđeni što ćemo pokazati pun potencijal naše projekcijske tehnologije na mnogim tržištima, od profesionalnih platna, prostora za poslovne sastanke i obrazovanja do maloprodaja, razonode, kulture, umetnosti i zabave. Kao globalni lider, Epson se ističe u proizvodnji super-kompaktnih, ultra laganih i visoko efikasnih projektora velike osvetljenosti.“

„Naša 3LCD platforma za ekrane postala je industrijski standard za kvalitet i fleksibilnost. Ne samo da štedi vreme zbog troškova instalacije i isporuke, ali takođe smanjuje uticaj na životnu sredinu u okviru važnog i rastućeg tržišnog segmenta od 20.000 lumena.“

„Radujemo se što ćemo ove godine poželeti dobrodošlicu svim posetiocima našeg divnog štanda na ISE sajmu zadivljujuću projekciju kišobrana i da iskusite najnovija dostignuća u Epsonovoj tehnologiji 3LCD projektora.”

Epson i projekcija

Epson je vodeći svetski proizvođač projektora sa preko trećine udela u globalnom tržištu projektora. Specijalizovan je za proizvodnju kompaktnih i raznovrsnih 3LCD i 4K laserskih tehnologija za projekciju visoke osvetljenosti u domovima, kancelarijama, školama i maloprodajnim prodavnicama i može se koristiti u velikim instalacijama kao što su zabavni objekti, muzeji, galerije, događaji na otvorenom i atrakcije za posetioce.

Epsonovi laserski projektori visokog lumena 4K koriste se za kreiranje interaktivnih okruženja na velikim događajima širom sveta. Nedavni primeri Epsonove upotrebe audiovizuelne tehnologije uključuju: Electric Forest Music Festival u Americi, TeamLab Borderless muzej u Šangaju i međunarodni Light Festival u Evropi.

Epson audiovizuelna tehnologija može uticati na produktivnost u učionicama i drugim okruženjima za učenje širom sveta i može da poboljša maloprodajno iskustvo, kao i da pomogne širokom spektru industrijskih sektora kroz svoje mogućnosti snabdevanja pomoći na daljinu.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela