Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Besplatni edukativni IT kursevi za studente – Prijavite se!

Ako želite da zakoračite u svet informacionih tehnologija, upoznate se sa najnovijim trendovima u ovoj industriji, steknete nova znanja ili proširite postojeća, Udruženje studenata informatike FONIS vam pozivom na učešće u projektu “Studenti studentima” pruža ovu jedinstvenu priliku. Dvanaest BESPLATNIH, edukativnih kurseva koje ovaj projekat obuhvata, održaće se na Fakultetu organizacionih nauka 20. i 21. oktobra.

Prijave su otvorene za sve studente i trajaće do 12. oktobra.

 

cover_otvaranje_gradijent

 

“Studenti studentima” predstavlja odličnu priliku mladima da ulažu u sebe i svoja znanja iz IT oblasti. U okviru ovog projekta, studenti sa većim iskustvom tokom interaktivnih radionica prenose svoja znanja mlađim kolegama.

Projekat “Studenti studentima” je čuven po svojoj jedinstvenoj strukturi i neposrednoj atmosferi u kojoj se studenti “učenici” podstiču da bez ustručavanja komuniciraju sa svojim predavačima što ubrzava proces usvajanja gradiva iz željenih oblasti.

 

Kursevi obuhvaćeni ovim projektom su:

 

. Osnove C-a

. Uvod u Javu

. Google AdWords: Kako postati poznat preko noći u 2019. godini

. Vanilica

. Java – Around the world

. Cypher

. Od 0 do sajta

. Start Designing

. Programming w/ Python

. Advanced interface with JavaFX

. The art of leadership

. Data Mining

 

“Studenti studentima” inspiriše mnoge studente da rade na ličnom napretku, prošire spektar znanja i pronađu polje svog interesovanja.

Iskoristite priliku i prijavite se na vreme jer je broj mesta ograničen. Više informacija o kursevima kao i link za prijavu možete pronaći na sajtu: http://www.s2s.fonis.rs/

 

 

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela