Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » ADATA najavljuje virtuelne događaje za svoj 21. rođendan

ADATA Technology, proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda, mobilnih dodataka, proizvoda za igre, električnih pogona i industrijskih rešenja najavljuje da će biti domaćin dva virtuelna MERAVERSE događaja kako bi proslavila 21. rođendan kompanije i predstavila nove ADATA i XPG proizvode. Virtuelni događaji povodom ove godišnjice su već počeli, dok će se događaj na kom će novi uređaji biti predstavljeni održati na leto.

adata 2

„Pandemija je promenila način na koji komuniciramo jedni s drugima, a integracija lične i onlajn komunikacije će neizbežno postati nepovratan trend“, rekao je Sajmon Čen, predsednik kompanije ADATA. „Kao rezultat toga, stvorili smo MERAVERSE, impresivno iskustvo na jednom mestu koje ilustruje našu misiju inoviranja budućnosti i težnju da stvari poboljšamo kroz tehnologiju.“

MERAVERSE je virtuelni univerzum stvoren da angažuje svet izvan ograničenja udaljenosti i vremena. ADATA želi da potrošačima pruži impresivno i interaktivno iskustvo nudeći virtuelne izložbe.

Prvi virtuelni događaj pogodiće se sa tzv. ADATA danom, tačnije 21. rođendanom kompanije ADATA. Događaj će uključivati zonu ADATA rođendanskih aktivnosti u kojoj posetioci mogu da igraju igre, da osvoje sjajne nagrade i uživaju u specijalnim ponudama ADATA i XPG proizvoda. Nagrade za preuzimanje uključuju XPG XENIA laptopove, ADATA uređaje za skladištenje, XPG Mera dodatnu opremu ograničenog izdanja, Amazon poklon kartice i još mnogo toga! Štaviše, posetioci koji mogu da postignu najviše rezultate u igri koja tek treba da bude otkrivena, imaće dodatnu šansu da osvoje ograničeno izdanje DDR5 memorijskog modula osmišljeno povodom 21. rođendana kompanije ADATA.

adata 1

Drugi virtuelni događaj će prikazati najnovije ADATA i XPG proizvode putem 3D modela i animacije, a domaćin će biti ambasador XPG brenda, MERA. Posetioci će moći da slobodno šetaju sa vidnim poljem od 720 stepeni unutar MERAVERSE-a i istražuju proizvode, kao što je nova ADATA ACE DRAM serija. Vodeća DRAM serija sa malim kašnjenjem je razvijena da zadovolji potrebe kreatora i overklokera. Događaj će takođe prikazati ADATA LEGEND Gen4 k4 seriju SSD uređaja, uključujući LEGEND 960 i 850 PCIe4.0 SSD, koji nude maksimalne performanse od 7400 MB/s i 5000 MB/s, respektivno. Događaj će, takođe, staviti na virtuelni displej dva ADATA proizvoda za 21. rođendan iz ograničenog izdanja, ACE DDR5 6400 i LEGEND 850. Oni predstavljaju živopisna i kolor umetnička dela nemačkog dizajnera šablona, gospodina Freda, i biće proizvedeni u ograničenim količinama od 500 komada.

Budite u toku!

MERAVERSE Virtuelni događaj 1: ADATA dan – 3. maj 2022

MERAVERSE Virtuelni događaj 2: Predstavljanje proizvoda ADATA & XPG – leto 2022.

Saznajte više o virtuelnom događaju MERAVERSE ovde: https://meraverse.adata.com

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela