Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » ADATA će 5. avgusta uživo stream-ovati događaj „Xtreme Innovation“

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom, dodataka za mobilne uređaje, proizvoda za gejmere, električnih motora i rešenja za industriju, na svom predstavljanju proizvoda „Xtreme Innovation“ prikazaće niz novih proizvoda. Internet događaj zakazan je za 5. avgust 2021. godine, u 17h po srednjeevropskom vremenu, a biće predstavljeni najnoviji proizvodi i rešenja robnih marki ADATA i XPG, uključujući SSD-ove, DRAM module, memorijske kartice, kao i PC komponente i sisteme. Događaj će voditi XPG-ova Mera i podudara se sa obeležavanjem dvadesetogodišnjice postojanja ADATA-e koja će se slaviti tokom 2021.

Adata _Xtreme Innovation_

Ambasadorka robne marke XPG MERA – prvi put kao voditeljka

MERA je protagonistkinja priče robne marke XPG i ona predstavlja sve igrače kroz otpornost u odgovaranju na izazove i postizanje revolucionarnih rezultata. MERA je omiljena kod fanova širom sveta i postala je žarišna tačka robne marke XPG. Budite svedoci njenog prvog nastupa u svojstvu voditeljke na ADATA-inom livestream-u predstavljanja proizvoda.

Gledajte direktan prenos događaja i osvojite sjajne nagrade

Gledajte 5. avgusta prenos događaja na YouTube-u da biste videli najnovije proizvode robnih marki ADATA i XPG. Tokom strima napišite komentar u delu sa komentarima i uđite u izbor za osvajanje SSD-a, DRAM modula ili prenosnog računara XPG. Pratite ADATA-u na Instagramu: https://www.instagram.com/adata_global

Gledajte lajvstrim i osvojite nagrade

Prijenos uživo biće organizovan na https://www.youtube.com/user/ADATAGroup/featured kanalu.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela