Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Živopisne boje u elegantnom dizajnu: novi Philips monitori E9 linije

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips Monitorse najavljuje tri nova dodatka Philips E-liniji korisničkih monitora. Pod zajedničkim nazivom „E9“, ovi modeli zajedno donose besprekoran dizajn i izvanredne karakteristike slike za vrhunski užitak gledanja. U veličini od velikodušnih 27-inča sva tri modela dolaze s ultra tankim okvirom i Full HD rezolucijom s Ultra-Wide Color tehnologijom te donose živopisne vizuale i prožimajuće uglove gledanja za povećanu udobnost i uživanje u različitom multimedijalnom sadržaju, bilo kod kuće ili na poslu.

 

276E9QSB_QDSB_QJAB_QHSB_ftl2 rflx

 

Izvanredan kvalitet slike

Novi Philips E9 monitori imaju odličan 27-inčni IPS LED širokougaoni ekran. Za razliku od standardnih TN panela, IPS pruža izvanredne slike i tačnost boja kao dodatak uglovima gledanja od 178 stepeni omogućujući tako gledanje sadržaja iz skoro svih uglova i uživanje u oštrim slikama i živopisnim bojama. Ovi modeli su tako idealni ne samo za gledanje slika, filmova ili pregledavanje web-a već i za profesionalne korisnike koji zahtevaju veliku tačnost boja i dosledno osetljenje. Ultra-Wide Color tehnologija obogaćuje E9 modele s posebno širokom lestvicom boja za još dublje, živopisnije i realnije boje, dok poboljšana Full HD 1920 x 1080 rezolucija pruža fenomenalne detalje, osvetljenje i kontrast za slike skoro kao prave. Osim toga, ovi monitori su udobni i za oči zahvaljujući Flicker-Free tehnologiji koja reguliše osvjetlenje i tako smanjuje neprijatno titranje ekrana te zahvaljujući Philips LowBlue opciji koja koristeći pametnu softversku tehnologiju redukuje štetne kratke talase plave svetlosti.

 

Elegantan dizajn

Monitori E9 linije nastavljaju tradiciju pametnog dizajna koji je proslavio celokupnu Philipsovu E-liniju. Dostupni u crnoj sjajnoj boji uz elegantno metalno postolje, sva tri 27-inčna modela imaju super tanki 9.94 mm okvir i opremljeni su s AMD FreeSyncTM tehnologijom koja sinhronizuje brzinu osvežavanja monitora na brzinu GPU renderovanja za nesmetano i glatko igranje. Ultra tanki okvir monitorima daje elegantan izgled, a korisniku minimalno ometanje gledanja što ga čini idealnim za postavljanje više monitora jedno uz drugog kao i za različite potrebe od grafičkog dizajna pa do profesionalnih aplikacija i gejminga. Osim što ovi monitori izgledaju fantastično, oni su i ekološki prihvatljivi jer su napravljeni od održivih, eko materijala koji zadovoljavaju većinu međunarodnih standarda. Monitori ne sadrže živu i olovo, napravljeni su od 100 posto reciklirane plastike i omogućuju uštedu energije zahvaljujući niskoj potrošnji energije.

 

Jednostavno povezivanje

Sva tri E9 monitora opremljena su univerzanlom digitalnom opremom za povezivanje kao što su HDMI ulaz za prenos visoko kvalitetnih video ili audio materijala sa računara na bilo koji AV izvor uključujući i digitalne prijemnike, DVD playere, A/V snimače i video kamere. Osiguravajući još veću udobnost i mogućnosti povezivanja, 276E9QJAB model ima i DisplayPort priključak i ugrađene stereo zvučnike za još veće uživanje u multimedijalnom sadržaju.

 

E9 porodica nastavlja da raste

Osim novih 27-inčnih ravnih monitoria, Philps E9 obitelj nastavit će se širiti s nekoliko dodatnih ravnih i zakrivljenih modela koji će svi imati elegantan ultra tanki 9.94 mm dizajn i tehnološke inovacije poput AMD FreeSyncTM tehnologije.

276E9QDSB, 276E9QJAB i 276E9QSB FHD modeli biće dostupni početkom marta ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 22.579 din. (bez PDV-a), a pratiće ih 23.8-inčni FHD ravni model u maju te 21.5-inčni FHD ravni model u junu ove godine.

Osim ravnih modela, Philips je razvio i tri E9 zakrivljenih modela za manje izobličenja slike i pojačani efekat uranjanja, a koji će biti dostupni u 31.5-inčnom  FHD/QHD formatu i 27-inčnom FHD formatu početkom maja ove godine.

Više informacija o Philips monitorima možete pronaći na sledećem linku: https://www.philips.hr/c-m-pc/monitori

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela