Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » XPG lansira Alpha žične i bežične miševe za gejmere

XPG je najavio ALPHA žične i bežične miševe za gejmere. Dobitnik nagrade Red Dot Design za 2022. godinu ima ergonomski dizajn, energetski efikasan PAW-3335 senzor i vrhunske OMRON prekidače za udobnost i performanse.

XPG_Alpha_mouse_PR_1

Nagrađivani ergonomski dizajn

ALPHA miš ima jednostavne i elegantne zakrivljene konture sa udobnim rukohvatom koji odražava XPG-ov jezik industrijskog dizajna Exoskeleton. Ovaj jezik naglašava ravnotežu između forme i funkcije, ergonomije i glatkih doživljaja igranja. Štaviše, dizajn ovog miša uključuje podatke iz globalne ankete koju je sproveo XPG. Na primer, ukupna širina miša je izvedena iz merenja prstiju prikupljenih da bi se napravio uređaj sa idealnim držanjem.

Napravljen za najbolje iskustvo igranja

Sa unutrašnje strane, XPG ALPHA miš će vas takođe impresionirati. Opremljen energetski efikasnim, PAW-3335 senzorom visokih performansi iz Pixart-a, pruža niz DPI podešavanja od 100 do 16000 kako bi zadovoljio zahteve svih vrsta igara. Štaviše,  trouglasto dugme na vrhu miša nudi odličnu fleksibilnost u povezivanju sa XPG PRIME softverom. XPG ALPHA je takođe napravljen da traje sa vrhunskim OMRON prekidačima sposobnim za 60 miliona klikova. Njegovi načini povezivanja uključuju 2.4G bežičnu vezu i Bluetooth i ima do 60 sati trajanja baterije.

RGB osvetljenje na ALPHA mišu odašilja svetlost suptilno i elegantno na preko tri namenske zone koje su nezavisne jedna od druge. Podešavanja svetla se mogu sačuvati pomoću tri prilagodljiva hardverska profila, ili preko XPG PRIME softvera.

Prilagodite sa XPG PRIME

XPG ALPHA je miš za igranje koji se softverski programira, gde se dugmad, DPI podešavanja i RGB svetlosni efekti mogu prilagoditi potrebama svakog korisnika. Programabilna dugmad, njihovi zadaci i Macros podešavanja mogu se programirati i sačuvati u korisničkim profilima za neometano prebacivanje između računara. Saznajte više o XPG PRIME OVDE.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela