Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » USB fleš disk sa automatskim Cloud Backup-om

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je  predstavila novi DataTraveler® Locker+ G3 (DTLPG3) USB 3.0 fleš disk i njegovu mogućnost  cloud backup-a ,koja obezbeđuje sigurnost ličnih podataka. DTLPG3 koja nudi enkripciju hardvera, zaštitu lozinke i veliku USB 3.0 brzinu prenosa podataka.

Korisnici sada imaju opciju automatskog back up-a sa DataTraveler Locker+ G3 fleš diska na željeni cloud servis za skladištenje podataka kao što je Google Drive™, OneDrive (Microsoft®), Amazon S3 , Dropbox ili Box putem ClevX USBtoCLOUD™  softvera koji dolazi u paketu. Kingston® i ClevX su prvi put radili zajedno 2012. godine na enkriptovanom USB disku sa integrisanim anti-malware sistemom za zahtevne korisnike. Sa DTLPG3, korisnici mogu biti sigurni da će, ukoliko se DTLPG3 izgubi, fotografije, lična dokumenta i drugi fajlovi i dalje biti sigurno sačuvani i dostupni u cloud-u.

 

DTLPG3_64GB_s_hr

 

“Drago nam je što možemo da ponudimo cloud backup za već postojeći brz i siguran USB disk namenjen privatnim korisnicima,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “DataTraveler Locker+ G3 je jednostavan za upotrebu, dugotrajan i osigurava da lični dokumenti korisnika budu na sigurnom, čineći ih istovremeno dostupnim.”

DataTraveler Locker+ G3 je dostupan u kapacitetima od  8GB, 16GB, 32GB i 64GB a podržan je petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću. Za više informacija posetite www.kingston.com.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela