Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Upoznajte Evniu, novu generaciju Philipsovih gejming monitora i dodataka

Gejming industrija daleko je dogurala. Još od svog jednostavnog, dvodimenzionalnog prvenca 70-ih i 80-ih, gejming je držao korak s brzom evolucijom digitalne tehnologije, uzdižući se ne samo kao oblik zabave, već i kao istinski uranjajuće, jedinstveno i snažno iskustvo. Moderni gejmeri imaju sve veća očekivanja od IT brendova, želeći da oni reflektuju širok raspon njihovih želja i potreba. Poveden upravo time MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencni partner brenda za Philips Monitors, ponosno najavljuje lansiranje nove gaming linije Evnia.

 

34M2C7600MV

 

Jedan glas za sve

Reč Evnia (grčki: Εύνοια) sastoji se od grčkih reči “eu” (“dobro”) i “nous” (“um”) što u doslovnom prevodu znači “dobar um” i “pametno razmišljanje”. Evnia se koristi za iskazivanje interesa za podršku i zaštitu nekoga ili nečega. Takođe, često se koristi i u kontekstu sreće. Danas svako može biti gejmer, a Evnia je tu da omogući vrhunsko gejming iskustvo za sve, kako joj i samo ime govori.

Definicija tipičnog gejmera nikada nije bila ovako raznolika. Međutim, stereotip da je gejming rezervisan samo za tinejdžere još uvek je prisutan. Potreba za čvrstom gejming zajednicom zahtevala je pojavu brenda koji bi mogao prigrliti svakog gejmera, čineći da se on istinski oseća kao deo gejming zajednice. Počevši od svog jedinstvenog dizajna, Evnia se razlikuje od gomile agresivnih modela vođenih samo specifikacijama. Ona vraća užitak i zabavu gejminga, zadržavajući pritom emocionalne vrednosti.

“Philips Monitors veruje da bi užitak koji donosi gejming trebao biti dostupan svima. Evnia predstavlja naš cilj da različitim tipovima gejmera omogućimo monitore i periferne uređaje koji su im potrebni kako bi izvukli maksimum iz svake gejming sesije – bilo u pogledu performansi, grafike ili generalnog korisničkog iskustva. Evnia, kako joj i samo ime govori, podstiče gejmere da u svoje gejming iskustvo istinski unesu sebe i da se ponovno povežu s izvornom svrhom gejminga“ – izjavila je Xeni Bairaktari, menadžerka globalnog marketinga i viša menadžerka robne marke za EU u MMD Monitors & Display.

Gejming linija Evnia odražava svoj moto: „Stvorite nova pravila“. Daleko od poznatog stereotipa o gejmingu, Evnia gejmingu dodaje svežinu, luksuz i eleganciju. Od linije proizvoda do Ambiglow svetala, Evnia prioritet daje emocionalnom iskustvu i vrhunskim tehničkim performansama. Sofisticirani dizajn pristaje svakom okruženju što ga čini savršenim dodatkom svakog ležernog, ali i profesionalnog gaming set-upa.

Prvi dostupni model iz nove linije: Philips Evnia 34M2C7600MV

Philips Evnia monitori ostvarenje su sna svakog gejmera. Moderan dizajn ove linije pristajaće svakom interijeru, dok visoko kvalitetni monitori pozivaju gamere da budu deo nove gejming ere. Prvi dostupan Evnia model zakrivljeni je monitor Philips Evnia 34M2C7600M koji osigurava gotovo kinematografsko iskustvo s UltraWide Quad HD 3440 x 1440 rezolucijom i HDR1400. Mini-LED pozadinsko osvetljenje monitora s 1152 zone omogućuje poboljšanu kontrolu osvetljenja i razmere kontrasta za dublje crne i svetlije bele nijanse. Takođe, Ambiglow doprinosi potpunom uživljavanju u gejming. Vizuelna performansa usklađena je s njegovim gejming performansama – s brzinom osvežavanja od čak 165 Hz, ultra-niskim ulaznim kašnjenjem i Adaptive-Sync tehnologijom, čak će i najzahtevnije gejming akcije biti glatke i fluidne.

Udobnost je uvek prioritet za Philips Monitors, pa tako ni Evnia linija nije izuzetak. Philips Evnia 34M2C7600MV nudi veliku fleksibilnost. Uz potpunu povezivost USB-C priključaka, kao i KVM i postolja prilagodljivog svim visinama, svaka gejming sesija užitak je za telo i um.

Počevši s lansiranjem prvog modela asortiman Evnia monitora u budućnosti će predstaviti još modela vođenih performansama: 42M2N8900 (42-inčni OLED ravni monitor), 34M2C8600 (34-inčni QD OLED zakrivljeni monitor),  27M2C5500W (27-inčni VA zakrivljeni monitor). Ponudu će upotpuniti inovativna i elegantna periferija: tastature (SPK8508 i SPK8708), miševi (SPK9508 i SPK9708), slušalice (TAG5208 i TAG7208) kao i podloga za miš (SPL7508).

Pridružite nam se u novoj gaming eri.

Cene i dostupnost

Philips Evnia 34M2C7600MV biće dostupna od decembra 2022. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 242.611,00 dinara.

Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 i 27M2C5500W biće dostupni od sredine januara 2023. po preporučenim maloprodajnim cenama od 229.712, 00 dinara, 216.814,00 dinara i 67.894,00 dinara.

Svi periferni uređaji biće dostupna od juna 2023. godine.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela