Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Stiže novi Philips 439P9H SuperWide monitor

MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitora najavljuje novi Philips 439P9H SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Nakon uspešnog 49 inčnog formata, Philips 439P9H novi je 43 inčni dodatak Philipsovoj ultra-wide liniji monitora. Opremljen sa luksuzno širokim prostorom za rad i zapanjujućom DisplayHDR 400 tehnologijom, ovaj je monitor prepun karakteristika za povećanje produktivnosti kao što su ugrađena USB-C docking stanica, Windows Hello pop-up web kamera, MultiClient integrisani KVM prekidač kao i brojne karakteristike za povećanje udobnosti dizajnirane za pružanje prijatnog iskustva korišćenja od početka do kraja.

 

439P9H439P9FTLimagetifc_fit_e_trim_w_1200_h_1200

 

Prostrana radna površina

Philips 439P9H nudi poslovnim korisnicima koji rade u finansijskom, bankarskom ili nekom od B2B sektora sve što im je potrebno kako bi svakodnevno postizali najbolje rezultate. Uz odličan 32:10 SuperWide format i 3840 x 1200 rezoluciju, ovaj model jednostavno zamenjuje 16:10 monitore i tako pruža maksimalnu uštedu i vremena i prostora smanjujući neuredne kablove na radnom stolu. Radijus zakrivljenosti od 1800 mm dizajniran je kako bi okružio korisnikovo vidno polje ulazeći u perifernu zonu vida i istovremeno smanjio izobličenja slike. Na taj način zakrivljenost monitora istovremeno pruža optimalnu udobnost gledanja uz stvaranje suptilno uranjajućeg efekta i povećava koncentraciju.

Monitor je opremljen MultiView tehnologijom i MultiClient integrisanim KVM prekidačem koji omogućuju dvostruko povezivanje i pregled sadržaja na jednom ekranu kako bi korisnici mogli raditi s više povezanih uređaja istovremeno. Uz to, VESA sertifikovana DisplayHDR 400 tehnologija omogućuje izvanredno osvetljenje, boje i kontrast za poboljšano iskustvo gledanja. Ovaj monitor zbog svojih karaktristika može dobro poslužiti i gejmerima i to najviše zbog Adaptive-Sync tehnologije koja omogućuje glatko i brzo igranje.

Povezivanje bez problema

Za one korisnike koji tragaju za uštedom vremena i poboljšanje produktivnosti, novi Philips 439P9H ima odgovor. S ugrađenom USB-C docking stanicom, ovaj monitor korisnicima nudi širok spektar praktičnih funkcija, i to sve putem jednog tankog i reverzibilnog USB-C priključka. Periferija poput tastature, miša ili RJ-45 Ethernet kabla može se direktno priključiti na monitorovu docking stanicu, dok se prenosni računar može povezati na monitor za gledanje videa visoke rezolucije, super brzo prenošenje podataka ili ponovo punjenje. Povezivanje nikada nije bilo jednostavnije i fleksibilnije.

Udobnost rada

Philips 439P9H je opremljen i različitim karakteristikama za poboljšanje udobnosti korišćenja stoga profesionalci mogu biti sigurni da je njihova dobrobit u dobrim rukama, čak i ako rade dugo. LowBlue način rada štiti oči od zamora, EasyRead način rada omogućuje prijatno čitanje kao s papira, Windows Hello pop-up web kamera ima tehnologiju prepoznavanja lica i omogućuje sigurno korišćenje, dok podesivo postolje i VESA stalak omogućuju podešavanje monitora na najudobniju poziciju za svakoga.

Ovaj moćan, produktivan monitor koji je prijatan za korištenje biće dostupan od novembra ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 115.819,00 din. (bez PDV-a)

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela