Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Stiže AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni sto staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio. Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela, dizajnom bez ivica i s tri strane skoro bez okvira, jedinstvenim asimetričnim postoljem, spoj je živahnog dizajna i prvoklasne tehnologije koji posao pretvaraju u zadovoljstvo, a od sada je dostupan i u prodavnicama.

 

q27t1_product_main

 

Živahan dizajn, vizionarska asimetrija

Novi Q27T1 model ima asimetrično postolje čiji jedinstveni dizajn iznenađuje načinom na koji se težina monitora savršeno balansira. Ovakav dizajn naglašava sofisticiranu domišljatost koja drži monitor na mestu i podseća na modernu skulpturu.

Trostrani monitor skoro bez okvira s dizajnom nulte ivic skriva okvir na levoj i desnoj strani iza panela kako bi korisnici zaista stekli utisak kao da je bez okvira. Donji okvir pojačan je sjajem, dok mat zakrivljena pozadina podvlači čisti dizajn monitora. Na modelu Q27T1, Input i Output utori su skriveni, ostavljajući samo mali otvor za izlazne kablove što doprinosi sveukupnom uglađenom izgledu. Bilo da se ovaj monitor koristi u privatne ili poslovne svrhe, užitak ga je koristiti.

Nije sve u izgledu

Monitor AOC Q27T1 krasi 27-inčni panel koji omogućuje izvanrednu reprodukciju boja i široke uglove gledanja. Quad HD rezolucija (2560 x 1440 pixela) u kombinaciji s premazom protiv sjaja omogućuje odličnu, oštru sliku. Monitor nudi široku skalu boja, pokrivajući 90 posto NTSC i 107 posto sRGB ljestvice boja i prvoklasno osvetljenje od 350 nita. Opremljen je s dva HDMI i jednom DisplayPort utičnicom, što olakšava spajanje s različitim uređajima.

Novi AOC Q27T1 će biti dostupan od novembra ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 38.889 dinara (bez PDV-a).

Više informacija i tehničkih specifikacija možete pogledati na:

https://eu.aoc.com/en/monitors/q27t1

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela