Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Snaga USB-C tehnologije

U današnjem ubrzanom vremenu i svetu u kojem se tehnologija rapidno menja, pojam mobilnosti došao je u prvi plan. Bilo kod kuće, na radnom mestu ili između toga, moderan i mobilan način života zahteva tehnologiju koja je u skladu s takvim načinom života. Prenosivost, povezivost i fleksibilnost danas više nisu opcija, već nužnost. USB-C, najnovije otkriće u tehologiji prenosa podataka, čini mobilni život puno jednostavnijim. MMD, vodeća tehnološka kompanij i brend licencirani partner Philips monitorsa, u ponudi ima nekoliko USB docking monitora koji maksimalno upotrebljavaju snagu i potencijal najsavremenije USB tehnologije.

 

258B6QU_ftl_rflx_image_1016

 

Standard u nastajanju

Očekuje se da će poslednja USB-C generacija postati zadata karakteristika u tehnološkoj industriji jer omogućuje korisnicima da pune uređaje, prenose audio i video signal i povežu  se na internet kroz samo jedan kabl. Debljine od samo 2.4 mm, USB-C priključak je pogodan i za ultra prenosne uređaje kao i za standardni prenosni računari. Osim toga, priključak je i reverzibilan što znači da ga je moguće priključiti s bilo koje strane. Ova jednostavna ali genijalna karakteristika olakšaće posao svima koji su se ikad borili s priključivanjem klasičnih priključaka ili USB-ova. USB-C svojim jednostavnim oblikom klasične priključke učinio je prošlošću s obzirom da sve više postaje standard u industriji omogučujući korisnicima da se povežu ili pune svoje prenosne uređaje bez nereda kojeg stvaraju kablovi USB-ova i ostalih priključaka.

Napravljen za maksimalnu mobilnost

Dizajniran za moderna i multifunkcionalna radna mesta, Philips USB docking monitori omogućuju brzinu i svestranost USB-C tehnologije u elegantnom pakiranju. Zahvaljujući jednostavnom i samo jednom priključku, monitor postaje postaja koja instantno omogućuje korisnicima da prenose podatke pri izuzetno brzim brzinama, pune svoje laptop računare i služi kao uobičajena stanica za spajanje, bez korišćenja dodatnog prostora na radnim stolovima. Monitori se tako mogu povezati i sa periferijom poput velike tstature, miša, eksternim HDD uređajem, kamerom pa čak i slušalicama. Takođe, ako korisnici koriste žičanu internet vezu, ovaj kabl se može povezati na docking monitor kroz standardni RJ45 priključak. Bilo da se radi o grafičkim dizajnerima koji treba da povežu više monitora ili o korisniku laptopa koji je u potrazi za proširenjem ograničene povezivosti svog uređaja, ili o dinamičnom poslovnom korisniku koji traži maksimalne mogućnosti u svom fleksibilnom radnom okruženju, ovi monitori nude svim korisnicima upravo ono što im treba. Tri Philips USB-C docking monitora dizajnirani su kako bi zadovoljili sve potrebe današnjeg mobilnog načina života.

  • Philips 241B7QUPBEB USB-C docking monitor B linije

Ovaj monitor ne samo da omogućuje docking funkcionalnost, već omogućuje i lančano umrežavanje i do 4 monitora povezanih na jedan laptop pritom koristeći samo jedan USB-C kabl. Osim što proširuje radno mesto i mogućnosti povezivanja, 24-inčni Full HD monitor ne izostavlja i važnost ergonomije i jednostavnog prilagođavanja korisniku. Karakteristike poput LowBlue načina rada i Flicker-free tehnologije pružaju dugoročne zdravstvene benefite za svakog korisnika. Dok LowBlue način rada smanjuje kratke talase štetne plave svetlosti koje mogu imati štetan uticaj na vid, Flicker-free tehnologija reguliše osvetljenje i osigurava gledanje maksimalno udobnim za oči korisnika.

  • Philips 258B6QUEB USB-C docking monitor B linije

Philips 258B6QUEB je sjajan i svestran 25-inčni monitor s USB dockingom koji se savršeno uklapa u potrebe poslovnih korisnika. Quad HD rezolucija osigurava oštre i sjajne vizuale. Kao dodatak tome, njegovo SmartErgo postolje omogućuje korisnicima da postave monitor u idealan polažaj prema svojim preferncijama. Vrlo tanak okvir kreira besprekoran izgled i ono najvažnije, maksimizuje područje gledanja i tako sprečava da korisnici budu ometani.

  • Novitet koji dolazi u novembru ove godine: Philips 328P6AUBREB USB-C docking monitor P linije

Ovaj dolazeći 32-inčni model je idalan za profesionalne grafičke aplikacije poput CAD, 3D graphics, Adobe Creative Cloud i za aplikacije za uređivanje fotografija. Monitor pruža vizuale visokog kvaliteta u QHD rezoluciji, HDR tehnologiju i 99% Adobe RGB prostora boja.

 

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela