Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Sklad dizajna i performansi – Novi Philips 276E8VJSB monitor

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore, najavljuje potpuno novi Philips 276E8VJSB LCD monitor. Ovaj 27-inčni (68,6 cm) 4K UHD monitor opremljen je najnovijom tehnologijom za ultra jasan kvalitet slike, superiorno osvetljenje, jasnoću i živopisne slike, a u monitor se može gledati iz gotovo bilo kojeg ugla. Njegov tanak i elegantan dizajn i karakteristike usmerene prema korisniku, čine ga atraktivnim izborom, kako za profesionalne korisnike, tako i za one koji će ga koristiti u privatne svrhe.

 

276E8QSB_QDSB_QJAB_ftr_rflx2

 

Superioran  kvalitet slike

Philips 276E8VJSB monitor nudi vrhunsku tehnologiju koja garantuje besprekoran kvalitet slike, čineći ovaj monitor idealnim za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalnu pirmenu koja zahteva konstantnu preciznost boja i dosledno osvetljenje.

UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezolucija omogućuje sjajnu preciznost zahvaljujući pločama odličnih radnih karakteristika, dok IPS LED tehnologija za širokougaono gledanje osigurava precizan prikaz slika i boja, a izuzetno širok ugao gledanja od 178/178 stepeni, osigurava uživanje u slikama iz gotovo bilo kojeg ugla. 10-bitni ekran pruža bogatu dubinu boja uz 1,074 milijardi boja i 12-bitnu internu obradu za reprodukciju uglađenih, prirodnih boja bez vidljivih gradacija i gubitka nijansi.

Elegantan dizajn

Philips 276E8VJSB monitor je istovremeno snažan i elegantan. Prikladan je za dvostruko povezivanje i prikaz. Njegove izuzeno uske ivice osiguravaju minimalne smetnje i besprekoran izgled za povećanu produktivnost, dok je njegov tanak i savremen dizajn pristaje svakom domu.

Usmeren prema  korisniku

Opremljen širokom paletom prikladnih karakteristika i opcija, Philips 276E8VJSB dizajniran je kako bi korisničko iskustvo učinio što prijatnijim. Karakteristike ovog monitora uključuju MultiView povezivost za bezbrižno izvršavanje različitih zadataka na više monitora, Flicker-Free tehnologiju koja reguliše osvetljenje i smanjuje treperenje za prijatnije gledanje i manje oštećenja očiju nakon dugotrajne upotrebe, LowBlue Mode za smanjenje štetnog kratkotalasnog plavog svetla kao i  ekološki prihvatljive materijale za veću održivost i nižu potrošnju energije za jeftinije račune.

Philips 276E8VJSB stiže na tržište sredinom novembra po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 35.269,00 din. (bez PDV-a)

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela