Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Računar za poneti – LENOVO Ideacentre Stick 300

Kompanija Lenovo  predstavila je svoj prvi računarski stik, Lenovo ideacentre Stick 300. Dizajniran za upotrebu kod kuće i van nje, novi džepni računarski stik je dovoljno snažan za zabavu i pretraživanje interneta, a u isto vreme, pristupačan je onima koji već imaju PC uređaj, tako da mogu da opravdaju povlasticu posedovanja drugog ili trećeg mobilnog PC uređaja. Džepni prenosni računar ideacentre Stick 300 proširuje doživljaj mobilnih računarskih uređaja, kao i opciju za zdravorazumske kupce. Može biti upotrebljivan kod kuće, u studentskom domu ili kancelariji, dok u isto vreme nudi prenosivost i pogodnost za putnike.

 

Lenovo

 

 

Sa pristupačnom cenom od $129, ova plug and play tehnologija može da transformiše bilo koji HDMI kompatibilan TV ili monitor u potpuno funkcionalan Windows PC uređaj. ideacentre Stick 300 ne izgleda kao klasični kompjuter, ali funkcioniše kao jedan od njih kada mu bivaju dodati bežična tastatura od 2.4GHz i miš.

Zamislite da TV, koji dobijete u iznajmljenoj sobi na odmoru, pretvorite u pametni multimedijalni centar, koji vam omogućava da gledate filmove, obavljate video razgovore ili sređujete poslovna dokumenta. Pretvorite prašnjavi monitor iz sobe za goste u kućni uređaj sa internetom ili u kućni bioskop.

Proglašen za „mini verziju” tradicionalnih PC uređaja, džepni ideacentre™ Stick 300 je tanak samo 15 mm, sadrži Intel Atom™ Procesor Z3735F, 2G memorije i 32G prostora za skladištenje. Dostupan je sa Windows 8.1 platformom, a moći će da bude nadograđen na Windows 10 od 29. jula. Potpuno opremljen sa WiFi i Bluetooth 4.0, ideacentre™ Stick 300 omogućava povezivanje koje Vam je potrebno u bilo kojem trenutku.

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela