Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Predstavljamo USB optički gejmerski miš – T’nB

Nedavno je i kod nas stigao gejmerski miš francuske kompanije T’nB, koja se na svetskom tržištu potrošačke elektronike izdvaja po svom profesionalizmu i prefinjenom dizajnu. Upravo u skladu sa time je o ovaj miš koji nosi oznaku “Elyte Psycho”.

 

2018.03.30.15.02.26_5abe35624bed9_elyte-psycho-gaming-mouse-(1)_resized

 

Ono što prvo uočavamo je da se radi o jednom veoma ergonomski dizajniranom mišu koji zaista veoma dobro leži u ruci. Ima čak 12 programibilnih tastera koje možete koristi po defaultu ili po želji, možete reprogramirati funkciju svakog od njih pojedinačno. Miš ima veoma visoku preciznost, koja se kreće do čak 6.000 dpi, što je naravno veoma važno za pojedine igre. Ono na šta gejmeri takođe obraćaju pažnju kada su miševi u pitanju je i dužina i kvalitet kabla miša. Ovde se radi o kablu sasvim dovoljne dužine od 1,8 metara, otpornom na savijanje, a konekcija sa računarom je putem USB porta. Za još bolji utisak tokom igranja pobrinuće se i pozadinsko LED osvetljenje koje poseduje ovaj miš, naročito ako volite da igrate u mraku.

Još jedna stvar koja ovaj miš svrstava u premijum kategoriju miševa je i mogućnost podešavanja težine miša uz pomoć specijalnih tegića od po 4g koji se dobijaju u pakovanju, tako da svako može podestiti težinu koja mu najviše odgovara za igranje određene igre.

Dakle, sve u svemu radi se o visoko kvalitetnom mišu koji spada u premijum kategoriju po svemu osim po ceni, tako da je samim time pristupačniji širem krugu potencijalnih korisnika.

Cena: 4.799 din.

Kontakt: Dudico

Izvor: www.ictvesti.com

Specifikacije:

Brzina 30 inch/sec
Kompatibilnost Mac/PC
Povezivanje USB
DPI 500-1000-2000-3000-4000-5000-6000
Broj dugmadi 12
Težina 159.4g

 

 

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela