Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Povoljno, a odlično Chieftec kućište

Koliko je izbor kvalitetnog napajanja bitan za pravilan rad PC mašine, toliko je i izbor vrhunskog kućišta od krucijalnog značaja za dobro hlađenje svih ugrađenih komponenti. Upravo zato prilikom kupovine treba voditi računa kom brendu se daje prioritet, a naš predlog je da razmislite o rešenjima kompanje Chieftec koja već više od 10 godina proizvodi najbolja kućišta na svetu. Iz aktuelne ponde pomenutog se izdvaja kućište ozneke CT-01B-400S8 koje može biti dobar izbor kako za kućne korisnike, tako i za ozbiljnija kancelarijska okruženja.

 

Chieftec CT-01B-400S8

Fizički posmatrano ovo je moderno dizajnirano kućište, jednostavnih linija i dobre prostranosti. Midi-Tower je tipa i poseduje tri 3.5-inčna ležišta internog tipa, dva 5.25-inčna ležišta eksternog tipa  i jedan ulaz za umetanje FDD-a ili čitača kartica. Spolja ima izveden mali kontrolni panel na kome se nalze USB portovi i audio ulazi, tako da korisnik ne mora da se savija iza kućišta kako bi povezao eksterni HDD, printer ili mobilni telefon.

Pored funkcionalanog dizajna jača strana CT-01B-400S8 kućišta je odlično rešen sistem hlađenja, odnosno mogućnost iniciranja velikog broja ventilatora u cilju povećanja cirkulacije vazduha čime se značajno može produžiti životni vek core komponenti (procesor, matična ploča, memorija…).

Kao što možete da naslutite iz oznake CT-01B-400S8 kućište dolazi sa napajanjem izlazne snage 400W koje pripada naprednoj familiji. Isto u radu nije bučno i odlično se pokazalo i u najekstremnijim radnim uslovima. Iako nema neke napredne mogućnosti i nije modularnog tipa, posao obavlja besprekorno. Da stvar bude maksimalno sjajna cena CT-01B-400S8 kućišta je sasvim korektna i upravo zbog toga verujemo da će imati odličnu prođu na tržištu.

Cena (sa PDV-om): oko 7.000,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

 

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela