Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Philipsov zakrivljeni monitor

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philipsove monitore, najavljuje svoj prvi zakrivljeni monitor od 34 inča. Ovaj Brilliance Curved UltraWide ekran dizajniran je imajući na umu vidno polje korisnika kako bi stvorio izuzetan vizuelni doživljaj uz bogat DTS™ zvuk kroz integrisane zvučnike. Sa svojim UltraWide monitorom i Quad HD rezolucijom kao i sRGB bojom i naprednom MultiView opcijom, ovaj 34-inčni monitor maksimalno se prilagođava načinu rada poslovnih korisnika.

 

BDM3490UC_2

 

Zaobljeni monitor i izuzetan zvuk za potpunu koncentraciju

Pozadinska buka kao što su glasovi, zvuk telefona i žamor u kancelarijama često ometa zaposlene koji zahtevaju potpunu fokusiranost na svoj posao. Koje bi bilo bolje rešenje za to nego monitor koji se u potpunosti prilagođava korisnicima. Upravo novi Brilliance Curved UltraWide monitor stavlja korisnike na prvo mesto jer omogućava korisniku da što manje okreće glavu kako bi video nešto što se nalazi u uglovim ekrana. To im omogućava ekran koji se proteže od ivice do do ivice, a tom doživljaju dodatno doprinosi ultra tanki okvir.

Artem Khomenko, Product manager EMEA u MMD-u kaže: “Zakrivljeni monitor približava ivice ekrana i piksele korisniku čineći tako doživljaj gledanja posebnijim. U ovom slučaju, gledaoci sede bliže monitoru nego televiziji tako da zaobljenost ekrana stvara daleko bolju radnu atmosferu sa minimalnim ometanjem.”

Doživljaj je još više pojačan integrisanom audio tehnologijom i DTS™ paketom koji omogaćava bogatiji doživljaj zvuka uz bas sa suround efektom.

S ovakvim odličnim vizualnim i audio karkteristikama, korisnici mogu očekivati samo najbolje od novog Philipsovog monitora. Zapravo, jedino što bi moglo ometati korisnike je sam jedinstven izgled monitora koji se svojim jedinstvenim „oblinama“ nameće kao nezaobilazan dodatak svakom radnom stolu.

Bolja slika za veću efikasnost

Osim svojih inovativnih zakrivljenih linija, novi 34-inčni Brilliance monitor ostavlja odličan utisak i na ekranu. Zahvaljujući CrystalClear UltraWide Quad HD, AH-IPS LCD tehnologiji i 3440 x 1440 rezoluciji, omogućava brilijantne i vrlo oštre slike. Monitor takođe raspolaže s više od bilion boja što osigurava glatke prelaze na ekranu kao i 99 posto sRGB raspon boja, što je ključno za njihovu postojanost pri prelasku na različite aplikacije i uređaje.

S UltraWide 21:9 formatom novi Philipsov monitor daje dovoljno prostora za organizaciju i tokom najtežeg radnog dana. Korisnici mogu slagati dokumente jedne pored drugih bez da učestalo otvaraju nove prozore, mogu gledati slike sa vrlo visokim kontrastom što sprečava umaranje očiju čak i dok je ekran podeljen u više ekrana. Ova tehnologija ujedno omogućava korisnicima da se povežu i usporedno gledaju sadržaj na više uređaja što čini ovu kompleksnu radnju puno jednostavnijom.

Visok kvalitet slike dodatno poboljšava Philips Smart tehnologija čime Philips ispunjava deo obećanja korisnicima za što bolji doživljaj gledanja. SmartContrast automatski podešava boje i kontroliše intenzitet pozadinskog osvetljenja kako bi se poboljšao kontrast za najbolje digitalne slike i video projekcije. Ima čak i specijalnu Economy opciju koja omogućava uključivanje samo desne strane monitora, a time i manju potrošnju energije. Ovaj monitor spreman je i za petu brzinu zahvaljujući opciji SmartResponse koja osigurava nesmetano uživanje u igricama ili filmovima bez uobičajenog podrhtavanja, kašnjenja i takozvanog efekta duha.

 

 

Jednostavan za povezivanje i uživanje

Karakteristike novog monitora pružaju veće mogućnosti povezivanja što olakšava posao svim profesionalcima: DisplayPort i HDMI 2.0 pružaju visoko kvalitetne projekcije, MHL omogućava uživanje u mobilnim sadržajima na velikom ekranu dok je USB 3.0 zadužen za brzi prenos podataka i punjenje mobilnog telefona.

 

Novi Philipsov zakrivljeni UltraWide LCD monitor će biti dostupan krajem ove godine po ceni od 1149 EUR.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela